Beter wonen in Borsbeek

Met zo’n 10.500 inwoners is Borsbeek een kleine, maar levendige gemeente voor jong en wat ouder. Leike ligt in het gezellige centrum, een praktische locatie voor je dagelijkse noden. In en om Borsbeek valt er altijd wel iets te beleven – of je nu graag vertoeft in de natuur, proeft van cultuur, houdt van lekker eten, verzot bent op sport ... wat dan ook.  

De combinatie van groen en vrijetijdsmogelijkheden is een grote troef. Bovendien ligt Borsbeek dicht bij steden als Antwerpen en Lier. Geen kans op verveling dus.

Nieuwsgierig geworden? Vraag maar raak! Of plan je persoonlijke afspraak vandaag nog.

Ik wil meer informatie

Parel van een plek

Borsbeek en de Zuidrand hebben heel wat voor jou in petto. Zo is het in Fort 3 goed gedijen voor fauna, flora en bezoekers. Het recreatiegebied leent zich perfect voor events en is de thuishaven van talloze verenigingen.  

In en om de regio is er verbazend veel groen om al wandelend of fietsend te ontdekken. Denk aan het openruimtegebied van de Koude Beekvallei, het Geboortebos en het Borsbekenpad. Breng zeker ook eens een bezoek aan het gerenoveerde Tirolerhof, het sociaal-cultureel ontmoetingshuis.

  • 10.500 inwoners in Borsbeek
  • Veel open ruimte en gevarieerd natuurlandschap
  • Winkels, scholen, sport, recreatie, cultuur, erfgoed, ... in de onmiddellijke omgeving
  • Dicht bij steden als Antwerpen en Lier - handig voor woon-werkverkeer

Boek uw afspraak

Forten en kastelen, valleien en natuurlandschappen, cultuur en erfgoed ... in de Zuidrand ontbreekt het jou aan niets.

In Borsbeek vind je een discgolfparcours en loopomloop op Fort 3, en talloze basket- en voetbaldoelen op de speelterreinen. De gemeente telt ook talloze verenigingen voor amateurkunsten, theater, muziek en zang ...

Voor een onderdompeling in de natuur trek je naar de kronkelende beekvallei, de magnifieke bos- en natuurgebieden (Nosegoed, geboortebos, Hulgenrode ...), het wandelnetwerk met 25 knooppunten en nog veel meer.

Boek uw afspraak

Interesse in Leike?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

CONTACTEER ONS