Wij zoeken projectgronden

Een leegstaand pand of bouwperceel gezien? Laat het ons weten

Als ervaren projectontwikkelaar en aannemer realiseren wij residentiële projecten. Hiervoor zijn wij steeds op zoek naar unieke locaties. 

Ben je zelf eigenaar van een bouwperceel? Bezit je een leegstaand kantoor? Ken je iemand die op zoek is naar een koper voor zijn terrein of gebouw? Ben je architect, makelaar of investeerder met een opportuniteit?

Dankzij onze expertise weten wij welke percelen of bouwgronden ideale projectgronden zijn. Door onze kennis van de markt ontvang je de beste prijs voor jouw perceel. En wij zorgen voor alle administratieve en juridische formaliteiten.

 

Contacteer ons  

Wat zoeken wij

We zijn op zoek naar bouwpercelen met ruimte voor ten minste 15 eenheden in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant . Zowel bebouwd als onbebouwd.

Gaat het om een verlaten fabriekshal, een vervallen hoeve of een braakliggend perceel? Al deze gronden komen in aanmerking voor een nieuwe invulling. 

Percelen in woongebied
of stedelijk gebied

Braakliggende gronden
in woongebied

Leegstaande gebouwen
of kantoren

Binnengebied
in woongebied

Heb je de ideale projectgrond voor ons? Vul het formulier in en onze expert Sam neemt snel contact op voor een vrijblijvend gesprek of bezoek. 

 

Kies voor een ervaren partner

DCA is niet zomaar een projectontwikkelaar en bouwbedrijf uit de Kempen. Met meer dan 50 jaar ervaring en vakmanschap zijn we een echte totaalpartner. Een project van de eerste steen tot de laatste afwerking in goede banen leiden, is waar we in uitblinken.

Wij ontzorgen u gedurende heel het vergunningstraject, het administratief proces én eventueel ook het bouwproces en dit steeds onder professionele begeleiding vanuit onze jarenlange ervaring.

In een persoonlijk gesprek met Sam, onze acquisiteur, bekijken we de mogelijkheden van uw voorstel. Contacteer Sam via het nummer 03/290.80.00, via het mailadres projectgronden@dca.be of het contactformulier.

Bekijk enkele referentieprojecten