Projectgronden: verkoop je bouwgrond of afbraakpand aan DCA

Heb je de ideale projectgrond voor ons? Vul het formulier in en wij laten je zo snel mogelijk iets weten!

Heb je een projectgrond of afbraakpand te koop voor ons, of weet je de ideale locatie voor één van onze unieke woonprojecten? Wij zijn steeds op zoek naar geschikte bouwgronden en percelen. Geef ons via onderstaand formulier een seintje, dan laten we je zo snel mogelijk iets weten.

Een bouwgrond met (minstens) 15 eenheden

We zijn altijd op zoek naar bouwpercelen met ruimte voor ten minste 15 eenheden. Ben je zelf eigenaar van zo’n perceel? Weet je een stuk bouwgrond liggen? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar geschikte projectgronden. 

Bebouwd of onbebouwd

Gaat het om een verlaten fabriekshal, een vervallen hoeve of een onbebouwd perceel? Alle soorten grond in Vlaanderen kunnen ideaal zijn voor een nieuw DCA-project. De mogelijkheden? 

  • We staan altijd open om gronden te kopen, ruilen of samen te ontwikkelen.
  • We zijn geïnteresseerd in alle soorten gronden waar residentiële ontwikkeling mogelijk én nodig is.
  • Wij gaan altijd voor totaalprojecten: dat is onze specialiteit. 

Kies voor DCA als ervaren partner in projectontwikkeling en bouw

DCA heeft al 50 jaar ervaring in de bouwsector. Onze manier van werken is altijd een totale ontzorging voor onze klanten. Dankzij onze expertise weten we perfect welke percelen of bouwgronden ideale projectgronden zouden zijn.

We hebben bovendien zelf alles in huis om een projectgrond van A tot Z te ontwikkelen, van de eerste steen tot de afwerking en verkoop van onze nieuwbouwappartementen of -woningen.

Wil je een bouwgrond ruilen, verkopen of samen ontwikkelen? Laat ons iets weten via 03 290 80 00 of via het contactformulier, we weten waar we het over hebben.