Investeren in vastgoed?

Investeren in nieuwbouw

Investeren in vastgoed is en blijft een uitstekend idee. Het zorgt niet alleen voor een gegarandeerd rendement, maar het is ook veilig en eenvoudig. Investeren in nieuwbouw blijft de verstandigste keuze, omdat nieuwbouw voldoet aan de meest recente bouw- en energienormen en de waardestijging van je huis of appartement bij nieuwbouw hoger ligt dan bij een ouder pand. 

Onze investeringsprojecten

Investeren bij DCA Woonprojecten is bovendien: 

Rendabel

Vast nettorendement

Tastbare hefboom bij financiering

Volle eigendom

Duidelijk zicht op meerwaarde

 

Veilig

Perfecte ligging in steden of gemeenten met gunstige MOBI-score

Inkomsten blijven gegarandeerd

Laag investeringsrisico

 

Zorgeloos

Klantenbegeleiding van A tot Z

Een partner met 55 jaar ervaring in projectontwikkeling, bouw, verhuur en verkoop

Benieuwd naar het aanbod?

Aarzel niet en bekijk meteen onze woonprojecten. 

Succesvol investeren

Geniet van alle voordelen die een opbrengsteigendom met zich meebrengt. Onze investeringsexperts helpen je verder, van eerste contact tot service na verkoop. Op die manier ben je er zeker van dat je de beste keuze hebt gemaakt.

Aankoopbegeleiding

Heeft u nog geen project in gedachten? Onze professionals begeleiden u graag in de zoektocht naar het juiste investeringsproject.

De verhuurservice die u volledige ontzorgt

Onze professionele verhuurservice, die wij aanbieden aan onze DCA kopers, zullen uw investeringsappartement maximaal laten renderen met een minimum aan zorgen. Van het zoeken van de juiste huurder, tot al het nodige papierwerk dat dit met zich meebrengt.

Verhuurklaar maken.

Onze partner zorgt voor een professionele fotoreportage en een aantrekkelijke beschrijving, om nadien te adverteren op alle portaalsites (immoweb, immoscoop, immovlan,…) alsook op facebook, instagram en google campagnes.

Wenst u uw appartement te voorzien van gordijnen, verlichting en/of inbouwkasten? Heeft u een idee of heeft u graag eerst ons advies? Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn u graag van dienst.

Huurder zoeken

Doorheen de jaren hebben wij reeds een grote database opgebouwd van zoekende huurders. Ons verhuurteam gaat op zoek naar de juiste huurder. Hierbij organiseren we plaatsbezoeken en screenen wij steeds alle potentiele kandidaten.

Administratie

Van zodra een huurder gevonden is zorgen wij voor alle bijkomende administratie. Hierbij worden de huurcontracten, waarborgen, verzekeringen en plaatsbeschrijvingen opgemaakt. Registratie van al deze contracten, alsook het opnemen van meterstanden en doorgeven aan de nutsmaatschappijen horen daarbij.

Toezicht klant

U als eigenaar blijft steeds de baas en u wordt steeds op de hoogte gehouden van potentiele kandidaten en de stand van zaken.

Een vraag? Neem contact op met onze beleggingsexpert!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier of contacteer ons via woonprojecten@dca.be of +32 (0) 3 290 90 00. We helpen je zo snel mogelijk verder.