AFBRAAKWERKEN GESTART

Residentie Starliving

De vibes van Vilvoorde

Vilvoorde is een stad in beweging. Met een authentieke sfeer die herinnert aan het industriële verleden, en die tegelijk de toekomst omarmt. In het levendige centrum van deze contrastrijke stad verrijst Starliving. Een nieuwbouwproject met 35 appartementen, 2 penthouses en 2 commerciële ruimtes.

De naam van het project – Starliving – verwijst naar het oude cinemagebouw dat hier vroeger stond. Vandaag staat Starliving garant voor uitstekende woonkwaliteit. Een duurzaam en hoogwaardig vormgegeven project. Met je dagelijkse benodigdheden om de hoek, en hoofdstad Brussel vlakbij.

Vandaag op zoek naar een ‘sterrenwoonst’ met aangename vibes? Dat is precies wat Starliving voor jou in petto heeft!

Prijzen vanaf 239.500 euro, exclusief 6% btw* en kosten.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw tarief van 6%. Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Bekijk het project

Contacteer ons

Water en groen  

Fietsen en wandelen langs het Zeekanaal Brussel-Schelde is een aanrader. In de vele Vilvoordse parken kom je op adem in het groen.  

Authentieke sfeer 

Hier vind je karaktervolle restanten van het industriële verleden, net zoals hippe hotspots en trekpleisters in wording. 

Strategische ligging 

Vilvoorde ligt dicht bij de hoofdstad en nabij de aansluiting met de E19. Naast een prima openbaarvervoernetwerk, krijg je er 5 fietssnelwegen én de Waterbus bovenop.  

Ervaren bouwpartner 

Bij bouwbedrijf DCA reken je op meer dan 50 jaar bouwexpertise. Je geniet totale ontzorging, van het eerste gesprek tot de service na verkoop. 

Interesse in Residentie Starliving?

Graag meer weten over Starliving? Stel ons al je vragen.

Contacteer ons

Ontdek de appartementen en penthouses van Starliving 

Starliving omvat 3 gebouwen met in totaal 21 BEN-appartementen, allemaal voorzien van een terras met westelijke of zuidelijke oriëntatie. De centrale ligging is handig voor je boodschappen of om de stad te verkennen. Al vertoef je vast graag thuis: je nieuwe woonst is duurzaam en comfortabel, met veel lichtinval en een ruimtelijke lay-out. Het gemeenschappelijke groene (speel)veld is een welgekomen extraatje.  

Appartementen en penthouses:

  • 35 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers 
  • 2 luxueuze penthouses met 3 slaapkamers 
  • 2 commerciële ruimtes
  • Private terrassen  
  • Gemeenschappelijke groene zone

 

Ontdek alles over het aanbod

Smart Home

Alle appartementen en penthouses zijn voorzien van Smart Home om functies zoals verlichting en verwarming te automatiseren en vereenvoudigen. Dit domoticasysteem maakt je woonst slimmer en veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Meer leefcomfort in een vingerknip.  

Smart Home Proof Residentie Rietvelde

Interesse in Starliving?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.