WERKEN GESTART

Lipshof

Een thuis voor rustzoekers

Het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek heeft een landelijke identiteit met een afwisselend natuurbeeld. Midden in deze mooie regio, op een halve kilometer van het gemoedelijke centrum, ligt Lipshof. Dit nieuwbouwproject met 34 appartementen en 5 woningen is duurzaam opgevat. Met veel open ruimte en een centrale doorsteek die is ingericht als fiets-, wandel- en speelzone.  

Kijk je uit naar een rustige woonst, omgeven door landschappelijk moois? Dan val je vast als een blok voor Lipshof.  

Prijzen vanaf 329.500 euro, exclusief 6% btw en kosten. Bekijk ook het aanbod van handels-en praktijkruimtes in dit project.

Ik wens meer info

Mooie en praktische locatie

Boortmeerbeek ligt centraal tussen Leuven, Mechelen en Brussel, nabij goede verbindingswegen en het station. Het project bevindt zich op een 500-tal meter van het dorpscentrum – handig voor uw boodschappen. Scholen, sportinfrastructuur, horeca, cultuur ... hier valt wat te zien en te doen.

Met de auto of de trein naar het werk of op stap? Boortmeerbeek ligt centraal tussen Leuven, Mechelen en Brussel. Waar u ook gaat, het is altijd goed thuiskomen in Lipshof. Dit woonproject is de ideale plek voor wie houdt van rust, een gezellige dorpskern en de natuur binnen handbereik. 

 

 

 

Lipshof

Lipshof vinkt die eisen vlotjes af: een levendig woonproject met aangenaam groen dat uitnodigt om te onthaasten. Ook in uw nieuwe thuis op dit autoluwe erf staat rust voorop. Uw appartement of woning is gebouwd met robuuste en duurzame materialen. Elk met hun eigen karakter, maar mooi in harmonie. U hebt volop ruimte en licht, en geniet de voordelen van energiezuinige technieken en slimme domotica

Het aanbod:

  • 34 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
  • 5 woningen met 3 of 4 slaapkamers
  • 1 handelsruimte en 2 kantoor- of praktijkruimtes
  • Private tuinen en/of terrassen 
  • Gemeenschappelijke ruimte voor bewoners

Contacteer ons

 

 Smart Home

Alle woningen en appartementen zijn voorzien van Smart Home om functies zoals verlichting en verwarming te automatiseren en vereenvoudigen. Dit domoticasysteem maakt je woonst slimmer en veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Meer leefcomfort in een vingerknip. 

Smart Home Proof Residentie Rietvelde

Interesse in woonproject Lipshof?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel rechtstreeks met onze vastgoedadviseur Roel.

CONTACTEER ONS