Project Lipshof in Boortmeerbeek – een thuis die je woonwensen vervult

Nieuwbouwproject Lipshof omvat 34 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, 5 woningen met 3 of 4 slaapkamers, 1 handelsruimte en 2 kantoor- of praktijkruimtes. De woningen staan los van elkaar om open ruimte te bewaren en volop licht binnen te halen. 

Je nieuwe woonst is ruimtelijk en lichtrijk. Opgetrokken in een hedendaagse architectuur die mooi aansluit bij het dorpse gevoel van de gemeente. Op het vlak van comfort en duurzaamheid word je hier op je wenken getrakteerd. Lipshof is energiezuinig met een E-waarde E30 (BEN-woningen), wordt verwarmd via lucht-water warmtepompen, en is voorzien van een slim energiesysteem 'Smart Home'.

Interesse? Stel ons al je vragen.

Ik wil graag meer informatie

Volledig afgewerkt en instapklaar

Alle wooneenheden zijn gebouwd volgens de nieuwste energienormen. Ze zijn dus BEN: bijna-energieneutraal. Dat is goed voor het milieu en je energierekening. Wat dan weer goed is voor je humeur: een aangenaam binnenklimaat en veel lichtinval. De afwerking is kwaliteitsvol, met inbegrip van parket en vloerverwarming. Kers op de taart: een volledig afgewerkte en instapklare oplevering. Zorgeloos verhuizen dus!

Blik op het ‘Broek’
Vanaf je nieuwe woonst kijk je uit op de groene weelde van het Boortmeerbeeks Broek, een waterrijk gebied met akkers, weilanden en broekbossen. De centrale doorsteek van het erf doet dienst als een groene ontmoetingszone voor de bewoners.

Beleef de Brabantse Kempen
Boortmeerbeek is rijk aan groen, met een nauwe vervlechting tussen dorp en natuur. Te voet of met de fiets ontdek je landschappelijk moois en kom je langs fraaie historische gebouwen zoals de watermolen van Servaes. Of wat denk je van een tochtje langs het kanaal Leuven-Dijle dat de gemeente doorkruist? Hou onderweg gerust even halt aan Brouwerij Haacht – ja, ook die ligt in Boortmeerbeek! 

Goed bereikbaar
Lipshof bevindt zich dicht bij het centrum van Boortmeerbeek, met aangename wandel- en fietspaden ernaartoe. Er zijn ook prima verbindingen naar Mechelen en Leuven.

Rustig en autoluw
Lipshof komt tegemoet aan de eisen van het masterplan ‘Rondje Boortmeerbeek’. Concreet: een autoluw woonerf, veel open ruimte en groen, en een uitstekende woonkwaliteit.

 

Smart Home proof: verhoog je leefcomfort in een futureproof woning

Een smart home is zoveel meer dan pure domotica. In een smart home staat de leef- en woonautomatisering in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Klassieke schakelaars worden bv. vervangen door slimme drukknoppen, die via toekomstgerichte bekabeling aangesloten worden op een centraal besturingssysteem. Via die bekabeling worden intelligente onderdelen geïntegreerd om je leven makkelijker én aangenamer te maken. Zo is je huis optimaal afgestemd op je wensen en noden als bewoner. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Klaar om Lipshof te ontdekken?

Krijg hier alvast een voorproefje van je nieuwe thuis.

Interesse in Lipshof?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

 

CONTACTEER ONS