Nieuwbouwproject Leike in Borsbeek – Zalig wonen in de Zuidrand

Leike ligt op een driehoekig perceel, met 1 rij woningen en 3 gebouwen met appartementen en een praktijkruimte. Parkings en bergingen bevinden zich ondergronds zodat er bovengronds meer ruimte vrij blijft. Een heerlijke plek met een nieuw aangelegd park – ideaal voor een ommetje of speelplezier voor de kinderen.

Je woont in het gemoedelijke centrum van Borsbeek, vlak bij natuur, cultuur, erfgoed, sport- en recreatiemogelijkheden ... alles om je vrije tijd naar wens in te vullen. 

Smaakt naar meer? Nog vragen? Shoot!

Ik wil graag meer informatie

 

BEN

Mooi wonen met een schoon geweten

Leike is bijna-energieneutraal (BEN) met een straffe energiescore: een E-peil van maximaal E30.

Zorgeloos je intrek nemen

Naast Smart Home (slimme domotica) reken je op een ruimtelijke indeling, veel lichtinval, parketvloeren, vloerverwarming, een privétuin of -terras,... We leveren je nieuwe woonst netjes afgewerkt en instapklaar op. Jij hoeft alleen nog in te richten en te verhuizen.

Thuis op adem komen

In je tuin of op je terras spoel je de dagelijkse rompslomp zo van je af. De meeste appartementen kijken uit op de gemeenschappelijke groene zone. Omringd zijn door het groen is goed voor het gemoed.

Contacteer ons

 

Op verkenning gaan

In Borsbeek en de rest van de zuidrand is nog veel open ruimte. Er werden ook waardevolle natuurelementen ecologisch heraangelegd. In dat gevarieerde natuurlandschap kom je als wandelaar of fietser, sportieve of recreatieve beweger vast aan je trekken.

Makkelijk pendelen

De strategische locatie nabij Antwerpen en Lier is ook een meevaller, zeker als je die richting uit moet voor je werk. Zowel de E19 als de E313 bevinden zich vlak bij dit project; de bushalte ligt op wandelafstand.

Ik wil graag meer informatie

Smart Home: verhoog je leefcomfort in een futureproof woning

Een smart home is zoveel meer dan pure domotica. De automatisering staat in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Zo worden klassieke schakelaars bijvoorbeeld vervangen door slimme drukknoppen, aangesloten op een centraal besturingssysteem. Alles om je leven eenvoudiger en aangenamer te maken. En om je huis af te stemmen op jouw wensen en noden – vandaag en morgen.

Klaar om Leike te ontdekken?

Krijg hier alvast een voorproefje van je nieuwe thuis.

Interesse in Leike?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

 

CONTACTEER ONS