Leike in Borsbeek: slim investeren

 

 

Nieuwbouwproject Leike omvat 41 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, 8 eengezinswoningen met 3 slaapkamers en 1 praktijkruimte. De auto kan veilig gestald worden in een van de ondergrondse staanplaatsen of een van de bovengrondse garageboxen. Kers op de taart: een straffe energie-score van maximaal E30.

Door dit diverse aanbod in combinatie met oog voor energiezuinigheid wordt een zeer groot huurpubliek aangesproken. Ideaal als investering dus.

Ontdek samen met onze vastgoedadviseur Peter de mogelijkheden.

Plan je afspraak in

Maximaal rendement

Investeren in vastgoed is en blijft een uitstekend idee dankzij het hoge rendement. De strategische locatie van Leike geeft je bovendien een gegarandeerde meerwaarde bij verkoop. 

De potentiële huurmarkt is bovendien groot: Leike is immers een absolute voltreffer voor huurders die alles binnen handbereik wensen en energiezuinig willen wonen.

Ontdek uw rendement

Investeren zonder zorgen

Reken op ons om alle praktische zaken te regelen. Onze klantenbegeleiders staan je elke stap van de weg bij, van bouwproces tot service na verkoop. Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. Met dit woonproject kies je voor een instapklare woning die tot in de puntjes is afgewerkt. Wil je het verhuren van je appartement graag uit handen geven? Geen probleem: wij zoeken een huurder en zorgen dat je maandelijks de huur ontvangt. Zorgeloos investeren dus!

Wil je graag meer weten? We berekenen vrijblijvend je maandelijkse rendement.

Bekijk meer investeringen Klantenbegeleiding

Vraag nu jouw rendementsberekening op maat

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

 

CONTACTEER ONS