Project Teunishof in Sint-Antonius: heerlijk thuiskomen!

Het nieuwbouwproject Teunishof omvat omvat 3 gebouwen in een stille dorpsomgeving. Handig voor wat je dagelijks nodig hebt, terwijl groen altijd om de hoek loert. Vertoef in alle privacy in je ruime privétuin of maak eens een ommetje door de gemeenschappelijke binnentuin.

Alle appartementen zijn strak, tijdloos en hebben veel lichtinval. Ook op het vlak van comfort en duurzaamheid word je hier op je wenken bediend. Slimme snufjes (Smart Home Proof) garanderen maximaal leefcomfort. Je voetafdruk is minimaal dankzij energievriendelijke technieken zoals warmtepompen en vloerverwarming.

Smaakt naar meer? Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie.

Ik wil graag meer informatie

DCA Residentie Teunishof

Volledig afgewerkt en instapklaar
Het gelijkvloerse (laatste) appartement is gebouwd volgens de nieuwste energienormen. Volledig BEN: bijna-energieneutraal dus. Naast veel aandacht voor het milieu, reken je ook op een hoogwaardige afwerking, prima comfort, royale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Kers op de taart: smart home-technologie om je leven vandaag en in de toekomst makkelijker en aangenamer te maken. Rest jou enkel nog je nieuwe thuis in te richten naar jouw smaak. 

Uitzicht op groen
Je eigen tuin om uitgebreid in te genieten? Check! Tel daar nog een groen binnengebied bij voor alle bewoners. Je vindt er schaduw en verkoeling in de zomer, mooie wandelpaden en plek om te spelen voor je kinderen. 
 

Knap stukje Kempen
Sint-Antonius ligt in de grootste groene regio van Vlaanderen. In de Kempen is er volop natuurpracht om al wandelend of fietsend te verkennen. Het Zoerselbos is maar een van de vele aanraders dichtbij. Via het wandelnetwerk van de Voorkempen maak je fikse boswandelingen of verfrissende dauwtrips. 

Gemakkelijk bereikbaar
Teunishof bevindt zich in het centrum van Sint-Antonius en dicht bij Schilde. Er is openbaar vervoer vlakbij, net als belangrijke uitvalswegen zoals de Turnhoutsebaan en de E34. 

Hart voor het milieu
Teunishof wordt gebouwd met robuuste materialen en duurzame technieken die het energieverbruik laag houden, het comfort hoog en het binnenklimaat gezond. 
 

Teunishof Zoersel

Smart Home: verhoog je leefcomfort in een duurzaam en futureproof huis

Een smart home is zoveel meer dan pure domotica. In een smart home staat de leef- en woonautomatisering in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Klassieke schakelaars worden bv. vervangen door slimme drukknoppen, die via toekomstgerichte bekabeling aangesloten worden op een centraal besturingssysteem. Via die bekabeling worden intelligente onderdelen geïntegreerd om je leven makkelijker én aangenamer te maken. Zo is je huis optimaal afgestemd op je wensen en noden als bewoner. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Klaar om Teunishof te ontdekken?

Krijg hier alvast een voorproefje van je nieuwe thuis.

Interesse in woonproject Teunishof?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

CONTACTEER ONS