ONTDEK HET LAATSTE GELIJKVLOERS APPARTEMENT!

Teunishof

Fijn wonen in het dorpshart: unieke kans

Wat denk je ervan om neer te strijken in het rustige Sint-Antonius, midden in het dorp en met groen in de nabijheid? De pluspunten van de dorpskern, natuur op een steenworp en optimaal wooncomfort maken van het woonproject Teunishof een succes. Meer heb je niet nodig om goed thuis te komen, toch? Ontdek het laatste prachtige appartement met tuin vandaag nog. 

Meer informatie over uw toekomstig appartement? Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Bekijk dit project       Contacteer ons

 

BEN

 

Dorpsgevoel

Pal in het hart van Sint-Antonius, met winkels, horeca en faciliteiten om te sporten en ontspannen. 
 

Groen? Natuurlijk!

Kom tot rust in je tuin, op je terras of in de gemeenschappelijke binnentuin. En leef je uit in de mooie omliggende natuur, met het Zoerselbos als groene buur. 
 

Prima locatie

Via de Turnhoutsebaan en de E34 ben je in amper een halfuur in Antwerpen en Turnhout. Handig voor je woon-werkverkeer of een dagje uit.
 

Ervaren bouwpartner

Bij bouwbedrijf DCA reken je op 50 jaar bouwexpertise. Je geniet totale ontzorging, van het eerste gesprek tot de service na verkoop.
 

Interesse in Woonproject Teunishof?

Wil je meer informatie over Woonproject Teunishof? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande knop!

Contacteer ons

Ontdek het laatste prachtige appartement met ruime tuin in Teunishof

Woonproject Teunishof oogt tijdloos en stijlvol, met alle voorzieningen om comfortabel te wonen – vandaag en morgen. Duurzaam gebouwd, hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met een Niko Home Control-systeem voor meer comfort en slim energieverbruik. Uw appartement heeft een grote tuin van maar liefst 400 m². De binnentuin is een extra troef voor alle bewoners. 
 

Appartementen en penthouses
•    1, 2 of 3 slaapkamers
•    Ruime privétuin bij de gelijkvloerse appartementen
•    Terrassen voor de andere appartementen
 

Woningen
•    2, 3 of 4 slaapkamers
•    Ruime privétuin
 

Toekomstige bewoners Karin & Kris

"We wonen in dezelfde straat van het project en merkten het toevallig op. Momenteel zijn we bezig met de plannen voor de totaalrenovatie van onze huidige woning. Tijdens de werken gaan we zelf in ons nieuwe appartement wonen en nadien gaan we het verhuren. We waren niet actief op zoek maar dit investeringspand past perfect in het verhaal voor onze renovatieplannen.

De keuze voor een nieuwbouwappartement in Teunishof werd snel gemaakt omdat het project een opwaardering aan de buurt geeft. Maar ook het zicht op de groene binnentuin, de goede oriëntatie en de energiezuinigheid zijn belangrijke troeven voor ons. Ook op lange termijn gezien is het praktisch heel handig dat het pand niet ver gelegen is van onze huidige woning voor de verhuur."

Toekomstige bewoners Martine

“Afkomstig van Halle zocht ik iets nieuws in de regio. Samen met een vriend, die als aannemer werkt, ben ik heel wat projecten gaan bekijken maar steeds was er wel iets mis. Je begint de moed een beetje te verliezen en initieel dacht ik dan ook dat project Teunishof het zoveelste in de rij ging zijn. 
 
Maar toen we samen de lastenboeken en plannen doornamen zagen we toch wel een verschil. Het concept, de indeling en de stijl spraken me enorm aan en uit het lastenboek bleek dat de afwerkingsgraad zeer hoog was. 
 
Tijdens een gesprek hebben we Peter, de verkoper, echt het vuur aan de schenen gelegd en heeft mijn vriend diep doorgevraagd over de gebruikte materialen, afwerking, technieken, budgetten, enz…. En toen merkten we dat het echt een mooi en kwalitatief project was. Het was dus niet het zoveelste in de rij." 

Toekomstige bewoners Armand & Christiane

“Wij wonen momenteel in Halle en wisten dat er op de oude Van Pelt site in Zoersel ging gebouwd worden. Dit wekte onze interesse want de locatie is voor ons ideaal. We wonen nu iets meer uit het centrum maar we worden al ietsje ouder dus we zochten een nieuwe thuis meer in de dorpskern omwille van de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Zo blijft alles bereikbaar tijdens onze oude dag.
 
We kenden DCA wel als sponsor van voetbalclub Beerschot, maar waren niet bekend met hen als bouwfirma. Verkoper Peter heeft ons perfect begeleid tijdens het hele aankoopproces. Er was steeds een goede communicatie en een correct advies.
 
Nu staat klantenbegeleidster Mieke ons bij in het verdere traject en dat geeft vertrouwen en het is aangenaam dat iemand ons helpt in het maken van de juiste keuze betreffende afwerking en technieken. Het duurt nog wel even maar we kijken al uit naar ons onze nieuwe thuis!“

Smart Home  wonen

Elke woning is uitgerust met een moderne intelligente en flexibele elektrische installatie van Niko Home Control. Ze bieden dus alle voorzieningen om vandaag én morgen te genieten van maximale veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Want ‘smart home’ gaat veel verder dan pure domotica. Het doel van een smart home is jouw leefcomfort verhogen en je woning duurzaam maken.

Interesse in woonproject Teunishof?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedmakelaar.

 

CONTACTEER ONS