WERKEN GESTART

Teunishof

Fijn wonen in het dorpshart

Wat denk je ervan om neer te strijken in het rustige Sint-Antonius, midden in het dorp en met groen in de nabijheid? Woonproject Teunishof biedt appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers en woningen met een ruime privétuin. De pluspunten van de dorpskern, natuur op een steenworp en optimaal wooncomfort. Meer heb je niet nodig om goed thuis te komen, toch? Prijzen vanaf 199.500 euro, exclusief btw en kosten.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw tarief van 6%. Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Bekijk dit project       Contacteer ons

 

BEN

 

Dorpsgevoel

Pal in het hart van Sint-Antonius, met winkels, horeca en faciliteiten om te sporten en ontspannen. 
 

Groen? Natuurlijk!

Kom tot rust in je tuin, op je terras of in de gemeenschappelijke binnentuin. En leef je uit in de mooie omliggende natuur, met het Zoerselbos als groene buur. 
 

Prima locatie

Via de Turnhoutsebaan en de E34 ben je in amper een halfuur in Antwerpen en Turnhout. Handig voor je woon-werkverkeer of een dagje uit.
 

Ervaren bouwpartner

Bij bouwbedrijf DCA reken je op 50 jaar bouwexpertise. Je geniet totale ontzorging, van het eerste gesprek tot de service na verkoop.
 

Interesse in Woonproject Teunishof?

Wil je meer informatie over Woonproject Teunishof? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande knop!

Contacteer ons

Ontdek het aanbod aan appartementen, penthouses, woningen en commerciële ruimtes in Teunishof

Woonproject Teunishof oogt tijdloos en stijlvol, met alle voorzieningen om comfortabel te wonen – vandaag en morgen. Duurzaam gebouwd, hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met een Niko Home Control-systeem voor meer comfort en slim energieverbruik. Elk appartement heeft een terras of tuin, terwijl de woningen voorzien zijn van een privétuin. De binnentuin is een extra troef voor alle bewoners. 
 

Appartementen en penthouses
•    1, 2 of 3 slaapkamers
•    Ruime privétuin bij de gelijkvloerse appartementen
•    Terrassen voor de andere appartementen
 

Woningen
•    2, 3 of 4 slaapkamers
•    Ruime privétuin
 

Smart Home Proof wonen

Elke woning is uitgerust met een moderne intelligente en flexibele elektrische installatie van Niko Home Control. Ze bieden dus alle voorzieningen om vandaag én morgen te genieten van maximale veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Want ‘smart home’ gaat veel verder dan pure domotica. Het doel van een smart home is jouw leefcomfort verhogen en je woning duurzaam en futureproof maken.

niko smart home proof

Interesse in woonproject Teunishof?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedmakelaar.

CONTACTEER ONS