Keer terug naar het overzicht

Verkoop project Parkliving gestart

De verkoop van Parkliving in Breendonk is gestart! Het woonproject biedt 24 nieuwbouwwoningen met privétuin in een autoluwe wijk.

Heerlijk thuiskomen in je eigen park

De nieuwbouwwoningen van Parkliving combineren het beste van twee werelden: een groene omgeving én vlotte mobiliteit. Je geniet er van alle voorzieningen van hoofdgemeente Puurs, terwijl je in nauwelijks 25 minuten in Mechelen, Antwerpen of Brussel staat.

De huizen met eigen tuin en centraal een park vormen samen een autoluwe wijk en bieden al het comfort dat je verwacht van een futureproof huis. Ideaal voor jonge gezinnen en starters.

Modern en comfortabel wonen

Parkliving bestaat uit 24 ruime en lichtrijke huizen, opgedeeld in 3 x 2 gebouwen van 4 woningen. Centraal ligt een zacht glooiend, groen park. Deze autoluwe wijk wordt omgeven door een waar fiets- en wandelparadijs. Je fiets kan je dan ook veilig opbergen in de afgesloten fietsenstalling.

  • Ruime woningen met veel lichtinval
  • Zonnepanelen
  • Privétuin met berging
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling
  • Gemeenschappelijk laadpunt

Smart Home Proof

Elke woning is uitgerust met een moderne intelligente en flexibele elektrische installatie van Niko Home Control. Ze bieden dus alle voorzieningen om vandaag én morgen te genieten van maximale veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Want ‘smart home’ gaat veel verder dan pure domotica. Het doel van een smart home is jouw leefcomfort verhogen en je woning duurzaam en futureproof maken.

Benieuwd naar het aanbod van Parkliving? Bekijk het hier.