Parkliving

De 24 nieuwbouwwoningen van Parkliving combineren het beste van twee werelden: een groene omgeving én vlotte mobiliteit. Je geniet er van alle voorzieningen van hoofdgemeente Puurs, terwijl je in nauwelijks 25 minuten in Mechelen, Antwerpen of Brussel staat. 

De huizen met eigen tuin en centraal een park vormen samen een autoluwe wijk en bieden al het comfort dat je verwacht van een futureproof huis. Ideaal voor jonge gezinnen en starters.

Dit project is helaas uitverkocht. Bekijk ons beschikbare aanbod van andere woonprojecten in de buurt via www.dca-woonprojecten.be/projecten.

 

Toekomstige bewoners Dimitri en Tessa

“Waarom we voor Parkliving kozen? De ligging! We wonen in de buurt van het project en tijdens een wandeling kwamen we per toeval langs Parkliving. Momenteel huren we een appartement en dachten al wel aan het kopen van een eigen woning, maar hadden niet verwacht om zo snel iets te vinden. Zeker niet in de buurt waar we zo graag wonen.

Het is rustig gelegen en ook het concept sprak ons volledig aan: het mooie uitzicht op het prachtige park achter onze tuin en de energiezuinigheid. We kijken er naar uit!”

 

Parkliving bewoners

Toekomstige bewoners Lisa en Pieter

“We gaan voor het eerst samenwonen en zochten een woning die gelegen was tussen Hemiksem en Temse. Op Immoweb vonden we Parkliving terug en meteen voelden we een klik: een halfopen bebouwing, veel lichtinval, zicht op een park en een zuidgerichte private tuin.

De centrale ligging, de rust en energiezuinigheid zijn ook belangrijke pluspunten. We hebben een praatje gemaakt met de buren in de omgeving, wat ons een heel positief gevoel gaf. We verhuizen binnenkort heel graag met ons hondje naar onze eigen stek!”

 

 

Parkliving lisa pieter