Uitverkocht - nog één commerciële ruimte te koop

Residentie Castella

Appartementen uitverkocht - Laatste handelsruimte te koop

Wonen in groene gordel rond Brussel

Sterrebeek ligt dicht bij de hoofdstad, de luchthaven en belangrijke uitvalswegen. Toch heerst er een rustige sfeer, met natuur nabij. Residentie Castella is dan ook de geknipte thuis voor wie het beste van twee werelden verlangt. De 3 moderne gebouwen met duurzame architectuur bieden plek aan 39 appartementen. Woonkwaliteit, fijne buitenruimtes, handelszaken en recreatie op wandel- en fietsafstand. Er is nog één laatste handelsruimte te koop.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw tarief van 6%. Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Bekijk dit project       Contacteer ons

 

BEN

 

Uitstekende ligging

Brussel, Zaventem, Leuven, openbaar vervoer, autosnelwegen op een boogscheut. Handig voor woon-werkverkeer of uitstapjes. Bovendien woon je dicht bij de gemeentekern. 

Instapklaar gemak

De appartementen in Residentie Castella zijn instapklaar. Zo hoef jij je nergens meer om te bekommeren, behalve de inrichting van je nieuwe woonst. 
 

Smart Home 

Maximale leef- en woonautomatisering in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. 
 

Ervaren bouwpartner

Bouwbedrijf DCA heeft ruim 50 jaar bouwexpertise. Totale ontzorging en gemoedsrust gegarandeerd – van eerste gesprek tot service na verkoop.
 

Interesse in Residentie Castella?

Laat gerust van je horen als je meer wil weten over dit woonproject. We beantwoorden snel al je vragen.

Contacteer ons

 

Ontdek de appartementen & handelsruimtes van Residentie Castella

Een moderne architectuur, perfect geënt op zijn omgeving. Duurzame technieken en nutsvoorzieningen voor een laag energieverbruik. Een comfortabele inrichting met slimme domotica voor optimale leefkwaliteit. In Residentie Castella worden meerwaardezoekers op hun wenken bediend!

 

Residentie Castella Sterrebeek

39 appartementen

  • 2 of 3 ruime slaapkamers
  • Gelijkvloerse appartementen hebben een terras en privétuin
  • De appartementen op de verdiepingen hebben ruime terrassen 
  • In de gemeenschappelijke binnentuin is het aangenaam verpozen voor alle bewoners
     
Residentie Castella Sterrebeek

Handelsruimtes

  • nog 2 handelsruimtes te koop
  • Casco opgeleverd
  • Verplichte aankoop tot parking in ondergrondse garage

Toekomstige bewoners Robert en Irena

"We wonen zelf in de buurt van Residentie Castella en waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe woonst. Toen we voorbij het project reden en de bekendmaking zagen, hebben we ons meteen geïnformeerd. In Sterrebeek is er weinig aanbod, nieuwbouwprojecten vinden is dus een hele uitdaging. We hadden een goed gesprek met verkoopsadviseur Roel en kochten in totaal 3 appartementen. Twee appartementen hebben we gekocht als investering en in het derde zullen we zelf gaan wonen. We kijken er alvast naar uit!"

Smart Home wonen

Elke woning is uitgerust met een moderne, intelligente en flexibele elektrische installatie van Niko Home Control. Dat systeem biedt alle voorzieningen om vandaag én morgen te genieten van maximale veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Want ‘smart home’ gaat veel verder dan pure domotica. Het doel van een smart home is meer leefcomfort en een duurzame, toekomstbestendige woning.

niko smart home proof

 

 

Residentie Castella Sterrebeek

Interesse in Residentie Castella?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

CONTACTEER ONS