Steengoed wonen in Sterrebeek

Sterrebeek biedt zijn bewoners the best of both worlds. Een goed ontsloten ligging nabij de hoofdstad, met natuur en weidsheid in de onmiddellijke omgeving. Het samenspel van luwte en levendigheid maakt van Sterrebeek een gegeerde plek om te wonen, werken en onthaasten.

De gemeentekern biedt alles voor je dagelijkse noden. Terwijl je in het bruisende Brussel en andere nabije steden je vrije tijd naar wens beleeft.

Smaakt naar meer? Stel ons al je vragen.

Ik wil graag meer informatie

 

Droomwoonst op gedroomde plek

Sterrebeek is een deelgemeente van Zaventem in de veelzijdige provincie Vlaams-Brabant. Je nieuwe thuis bevindt zich in de groene gordel rond hoofdstad Brussel, vlak bij belangrijke invalswegen en autosnelwegen. In de onmiddellijke omgeving van Residentie Castella ontbreekt het jou aan niets.

Bovendien heeft Zaventem boeiende bezienswaardigheden, onder andere op cultureel vlak. Er is ook volop natuur om te herbronnen: oude beukenbossen, boomgaarden, het Zeen, het park van Tervuren ... 

 

  • 7.000 inwoners in Sterrebeek, ruim 34.000 in Zaventem
  • Deels landelijk gebleven gemeente in de Brusselse rand
  • Winkels, scholen, sport en ontspanning op een steenworp
  • Ideale thuishaven voor woon-werkverkeer en uitstapjes 
  • Dicht bij de luchthaven en de hoofdstad, en met veel buslijnen die Sterrebeek met de ruime omgeving verbinden
     
Binnen enkele tellen in het levendige centrum en vlak bij belangrijke verbindingswegen.

Sterrebeek ligt ten westen van Leuven. Een diverse omgeving waar het aangenaam wonen is, maar evengoed de ideale uitvalsbasis om vrije momenten in te vullen. Of je nu houdt van rust of drukte, natuur of cultuur, sporten of ontspannen ... in Sterrebeek vind je vast je gading. 

 

CONTACTEER ONS