Keer terug naar het overzicht

Residentie Chapelle - start van verkoop!

De verkoop van Residentie Chapelle in Aartselaar is gestart! Het woonproject biedt 34 appartementen, 5 penthouses en 1 commerciële ruimte.

Heerlijk wonen in Aartselaar

Alle units zijn instapklaar, voorzien van duurzame nutsvoorzieningen en voldoen aan de BEN-norm. Hiernaast is elk appartement uitgerust met een Smart Home domotica-systeem en een privétuin (begane grond) of een groot terras. De gemeenschappelijke tuin, ondergrondse parkeerplaats, boven- en ondergrondse garageboxen, bergingen, fietsenstallingen en volledig afgesloten site met automatische poort, maken het plaatje compleet.

Residentie Chapelle

Ideale bereikbaarheid

Residentie Chapelle ligt in de zuidrand van Antwerpen, een locatie met heel wat troeven. De dorpskern met haar winkels, scholen en sportfaciliteiten bevinden zich vlakbij. Net als de belangrijke snelwegen zoals de A12 en E19.

De omliggende natuur nodigt uit om te verkennen. Er zijn volop dingen om te zien en te doen in de buurt. En wat denk je van verpozen in je private tuin of de gemeenschappelijke groene binnentuin met een fraaie eikenboom als eyecatcher?

Ideale kans om te investeren

Investeren in Residentie Chapelle wil zeggen: maximaal rendement en mooie vooruitzichten. Onze appartementen en penthouses laten binnen en buiten harmonieus samenvloeien. Ruime lichtinval, weidse leefterrassen met een panoramisch uitzicht: heerlijk thuiskomen dus!

Bekijk het aanbod

Residentie Chapelle

Benieuwd naar het aanbod van Residentie Chapelle? Bekijk het hier