Keer terug naar het overzicht

Wat brengt het voorjaar van 2023?

Ook in 2023 zullen wij enkele nieuwe residentiële projecten ontwikkelen. Zoals steeds kiezen wij voor woonprojecten met een uniek karakter, stijlvolle architectuur en prachtige ligging. Dit voorjaar gaan er 4 nieuwe woonprojecten in verkoop: Residentie Rietvelde (Waasmunster), Lipshof (Boortmeerbeek)D'Ile Malines (Mechelen) en Schilde. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van zodra de verkoop van start gaat? Laat jouw gegevens achter op de projectpagina.

 

Residentie Rietvelde - Waasmunster

Residentie Rietvelde pakt uit met een strakke bouwstijl waarvan de lichte gevelsteen contrasteert met het donkere schrijnwerk. Het mooie Waasmunster ligt in het Land van Waas. Een regio met heiden en bossen, en de Durme die als een blauwe ader door het landschap slingert. In deze 12 comfortabele appartamenten kom je zorgeloos thuis. 

Ook dit project werd reeds vergund en gaat binnenkort in verkoop. Schrijf je snel in via het contactformulier op onze website en mis niets van de lancering.

 

 

D'Ile Malines - Mechelen

Over een unieke locatie gesproken... D'Île Malines gelegen op het Keerdok, tussen twee Dijle-armen, biedt een magnifiek uitzicht op het water. Het wordt een woonwijk bestaande uit in totaal 50 high-end appartementen en penthouses met een publiek nieuw Keerdorkpark van ongeveer een hectare groot.

Dit project is reeds vergund. Wees er snel bij en schrijf je in op de nieuwsbrief op onze website. Dan houden we je met veel plezier op de hoogte van de lancering.

 

Lipshof - Boortmeerbeek

Op een halve kilometer van de Boortmeerbeekse dorpskern verrijst Lipshof: een nieuwbouwproject met een mooie diversiteit aan woontypes. De centrale doorsteek van het erf is opgevat als een ontmoetingsplek. De appartementen en woningen worden gebouwd met robuuste en duurzame materialen. Elk met hun eigen karakter, maar steeds mooi in harmonie. Je geniet volop van ruimte en licht.

Dit project zit momenteel in vergunningsfase. Als eerste op de hoogte gebracht worden van het verdere verloop? Schrijf je dan nu in via het online contactformulier.

 

Nieuw project in Schilde

In het centrum van Schilde bouwen we binnenkort 8 nieuwbouw appartementen met privétuin en/of terras. 

Dit project zit momenteel in vergunningsfase. Als eerste op de hoogte van de lancering? Schrijf je in via het contactformulier!