Keer terug naar het overzicht

Wat brengt het voorjaar 2024?

Ook dit jaar zullen wij weer enkele nieuwe residentiële projecten ontwikkelen. Zoals steeds kiezen wij voor woonprojecten met een uniek karakter, stijlvolle architectuur en prachtige ligging. Dit voorjaar kunnen we maar liefst 3 nieuwe woonprojecten aankondigen: Lipshof (Boortmeerbeek), Starliving (Vilvoorde) en Leike (Borsbeek). We stellen ze graag kort aan je voor.

Wil je op de hoogte gehouden worden van een project? Laat jouw gegevens achter op de betreffende projectpagina en je ontvangt al het laatste nieuws.

 

Lipshof - Boortmeerbeek

In Boortmeerbeek verrijst weldra nieuwbouwproject Lipshof. Vlakbij de dorpskern bouwen we een divers aanbod van 34 appartementen, 5 woningen, 2 kantoorruimtes en één handelsruimte, allemaal voorzien van ondergrondse parkeerplaatsen. De appartementen en woningen beschikken allemaal over een private tuin en/of terras en zijn gelegen in een groene oase van rust.

Schrijf je snel in via het contactformulier op de projectpagina en mis geen enkele update over dit project.

 

Starliving - Vilvoorde

In Vilvoorde bouwen we het woonproject Starliving. De naam is ontleend aan het oude cinemagebouw dat op deze site stond. Mensen die graag rustig wonen nabij de hoofdstad, vinden in het project Starliving zeker hun gading. De 35 BEN-appartementen en 2 luxueuze penthouses zijn allemaal voorzien van een terras met westelijke of zuidelijke oriëntatie en een gemeenschappelijke groene zone maakt het plaatje compleet. Er komen eveneens 2 commerciële ruimtes voor een ondernemende koper. De auto kan veilig gestald worden in één van de 34 ondergrondse parkeerplaatsen of 4 bovengrondse garageboxen. De werken zijn inmiddels opgestart en Starliving is officieel in verkoop.

Wil je op de hoogte blijven van het verdere verloop? Schrijf je dan nu in via het online contactformulier.

 

Leike- Borsbeek

Tot slot ontwikkelen we ook in Borsbeek, onder de naam Leike, een nieuw project. Verspreid over 4 gebouwen komen hier 41 appartementen in verschillende stijlen. Daarnaast is er plaats voor 8 eengezinswoningen met privétuin en er komt één praktijkruimte. Ondergronds voorzien we parkeerplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsenstallingen en ook hier zorgt een grote groene zone voor de nodige verpozing.

De verkoop is ook hier gestart! Schrijf je in op de nieuwsbrief en we houden je met veel plezier op de hoogte over dit mooie project.