Keer terug naar het overzicht

Wat brengt het voorjaar 2024?

Ook dit jaar zullen wij weer enkele nieuwe residentiële projecten ontwikkelen. Zoals steeds kiezen wij voor woonprojecten met een uniek karakter, stijlvolle architectuur en prachtige ligging. Dit voorjaar gaan er maar liefst 3 nieuwe woonprojecten in verkoop: Lipshof (Boortmeerbeek), Starliving (Vilvoorde) en Leike (Borsbeek). We stellen ze graag kort aan je voor.

Wil je op de hoogte gehouden worden van een project? Laat jouw gegevens achter op de betreffende projectpagina en je ontvangt al het laatste nieuws.

 

Lipshof - Boortmeerbeek

In Boortmeerbeek verrijst weldra nieuwbouwproject Lipshof. Vlakbij de dorpskern bouwen we een divers aanbod van 34 appartementen, 5 woningen, 2 kantoorruimtes en één handelsruimte, allemaal voorzien van ondergrondse parkeerplaatsen. De appartementen en woningen beschikken allemaal over een private tuin en/of terras en zijn gelegen in een groene oase van rust.

Schrijf je snel in via het contactformulier op de projectpagina en mis geen enkele update over dit project.

 

Starliving - Vilvoorde

In Vilvoorde bouwen we het woonproject Starliving. De naam is ontleend aan het oude cinemagebouw dat op deze site stond. Mensen die graag rustig wonen nabij de hoofdstad, vinden in het project Starliving zeker hun gading. De 35 BEN-appartementen en 2 luxueuze penthouses zijn allemaal voorzien van een terras met westelijke of zuidelijke oriëntatie en een gemeenschappelijke groene zone maakt het plaatje compleet. Er komen eveneens 2 commerciële ruimtes voor een ondernemende koper. De auto kan veilig gestald worden in één van de 34 ondergrondse parkeerplaatsen of 4 bovengrondse garageboxen. De verkoop van dit project gaat van start in het voorjaar van 2024.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van het verdere verloop? Schrijf je dan nu in via het online contactformulier.

 

Leike- Borsbeek

Tot slot zijn we ook volop in ontwikkelingsfase van een nieuw project in Borsbeek, onder de naam Leike. Dit project zit momenteel in vergunningsfase. Verspreid over 4 gebouwen komen hier 41 appartementen in verschillende stijlen. Daarnaast is er plaats voor 8 eengezinswoningen met privétuin en er komt één praktijkruimte. Ondergronds voorzien we parkeerplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsenstallingen en ook hier zorgt een grote groene zone voor de nodige verpozing.

Verkoop van dit project gaat van start in het voorjaar 2024.Schrijf je in op de nieuwsbrief en we houden je met veel plezier op de hoogte van de lancering.