Keer terug naar het overzicht

Toekomstig nieuwbouwproject te Werchter

Langs de Sint-Jansstraat in Werchter, gaat DCA Woonprojecten een nieuwbouwproject ontwikkelen. Het project omvat 26 energiezuinige woningen, 28 appartementen en 1 commerciële ruimte. Dit alles in een mooi groen kader met een publiek parkgebied en vijver. Onder het project voorzien we een parkeergarage met 105 ondergrondse parkeerplaatsen.

Infomoment

Dit project zit momenteel nog in een voorbereidende fase. Op dinsdag 13 juni organiseerden we alvast een event om de buurtbewoners te informeren. In zaal "de Jack-op" in Werchter, konden de buurtbewoners kennis komen maken met het project. Projectbeheerder David gaf er samen met de architecten en landschapsarchitect toelichting over onze plannen voor deze site.

Aan de hand van verschillende banners, kregen de bezoekers meer info over de verschillende wooneenheden en blokken, de aanleg van het parkgebied, mobiliteit, materialisatie, schaduwstudie, enz. Ze konden vragen stellen en eventuele opmerkingen formuleren. Alles verliep in een aangename en constructieve sfeer en de reacties van de buurtbewoners op de plannen waren positief.

Dat stemt ons natuurlijk blij en we zullen de buurt blijven betrekken om tot een goed eindresultaat te komen voor bestaande en toekomstige buurtbewoners.

Blijft u graag op de hoogte over dit nieuwe project in Werchter?

Wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.