Keer terug naar het overzicht

Reken op onze Sales Support

Als ervaren projectontwikkelaar bieden wij een totaaloplossing. Een project van de eerste steen tot de laatste afwerking in goede banen leiden, is waar wij in uitblinken. Wij ontzorgen onze klanten gedurende heel het proces en dit steeds onder professionele begeleiding. Een belangrijke onderdeel binnen deze dagelijkse werking vormen collega's Veerle en Julie van onze dienst Sales Support. Kopers van onze woonprojecten kunnen steeds rekenen op hun expertise en ervaring.

Zij verwerken alle verkoopdossiers en volgen deze op van compromis tot de uiteindelijke akte. Ze behandelen alle opmerkingen en staan in voor eventuele aanpassingen aan de dossiers. Intern werken ze hiervoor nauw samen met onze Juridische Dienst, Projectbeheerders, Klantenbegeleiding, Nazorg en de Vastgoedadviseurs. Extern hebben ze dagelijks contact met notarissen en makelaars.

In de verdere digitalisering van onze organisatie nemen zij ook het voortouw. Zo teken je bij DCA Woonprojecten voortaan je onderhandse verkoopovereenkomst, of in de volksmond ‘het compromis’, volledig digitaal.

Kortom, Onze Sales Support vormt een onmisbare schakel binnen ons geheel.

Ook voor u?

Kijk snel bij onze woonprojecten en misschien helpen Veerle en Julie binnenkort ook u bij de aankoop van uw nieuwe thuis...