Keer terug naar het overzicht

Nieuwbouwzondag Leike & Guibertus een succes!

NBZ_Leike

Het was weer een geslaagde editie van Nieuwbouwzondag op 28 April. Het evenement bood een unieke gelegenheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in twee prachtige woonprojecten: Guibertus in Schilde en Leike in Borsbeek. Onder het genot van een koffie of thee van de mobiele baristabar konden bezoekers de sfeer proeven en zich laten informeren door onze deskundige vastgoedadviseurs, die ter plaatse aanwezig waren.

Tijdens het event namen de vastgoedadviseurs alle tijd om de unieke kenmerken en voordelen van beide projecten uitgebreid toe te lichten: of het nu ging om de moderne architectuur, de duurzame bouwmaterialen of de omgeving waarin de projecten zich bevinden.

Voor degenen die Nieuwbouwzondag hebben gemist, onze vastgoedadviseurs staan nog steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle nodige informatie. Contacteer ons op 03 290 90 00.

Bezoek onze projectpagina's voor een gedetailleerd overzicht van Guibertus en Leike, en ontdek waarom deze projecten de ideale keuze kunnen zijn voor uw nieuwe thuis. 

Of boek hier  uw afspraak.