Keer terug naar het overzicht

Montevideo Residence in Antwerpen: een blik achter de schermen

Op de werf van Montevideo Residence verandert het beeld dagelijks. DCA Werfleider Lennert geeft u graag een blik achter de schermen.

We plaatsen volop alle technieken in de kelder zoals elektrische bekabeling en verlichting, sanitaire leidingen, de sprinklerinstallatie,… Ook zijn we het betonstructuur aan het injecteren tegen waterinfiltratie.

In het te restaureren pakhuis timmeren we momenteel een houten draagvloer en wanden op de 1ste verdieping. Dit zal later een buitenzone worden om technieken te plaatsen zoals een drycooler, ventilatiekanalen,… Verder voeren we ook nog een aantal kleine ruwbouwwerken uit. Naast de houten wanden worden de buitenpoorten en glasbogen geplaatst. Ook de kasseiwerken in de binnenstraten en het kaleien van de metselwerkwanden staan op onze planning.

Zowel op de dakverdieping van het kopgebouw alsook op de 3de verdieping plaatsen we de houten balken en kolommen waar later het schrijnwerk en het cortenstaal aan bevestigd zullen worden. De balken en kolommen worden deels geprefabriceerd en deels ter plaatse gemaakt. Elk element wordt bekleed met EPDM en zit vol met rotswol isolatie.

Fotoverslag

Interesse in een luxueus appartement van Montevideo Residence? Contacteer onze vastgoedadviseur voor meer informatie over het aanbod.