Keer terug naar het overzicht

Hoekpenthouse Albert Residence Berchem: luxe in het kwadraat

Albert Residence

Als er nu één project is dat alle andere overklast, dan wel Albert Residence in Berchem. Met zijn industriële grandeur, architecturaal cachet en benijdenswaardige ligging is dit de gedroomde thuis voor liefhebbers van het betere urban living.

Hoewel élke woonst in Albert Residence superlatieven verdient, is er eentje dat ronduit ‘hors catégorie’ is: het hoekpenthouse. Dit luxueuze buitenbeentje brengen we graag voor het voetlicht. 

Heerlijk uitgaan...  en thuiskomen

275 vierkante meter ultiem wooncomfort. Een terras van 75 vierkante meter met een fenomenaal uitzicht. En een interieur dat je 100 procent naar jouw hand zet, met alle gewenste toeters en bellen. Het is maar een greep uit de vele troeven van het hoekpenthouse.

 

Groot comfort, kleine voetafdruk

 
Het XL-penthouse pakt uit met een spatieus loftgevoel, hoge plafonds en een authentieke betonstructuur. Maar maak je geen zorgen over je energierekening: de materialen zijn duurzaam en hoogwaardig, de technieken energiezuinig. Van ventilatiesysteem D en een lucht-/water-warmtepomp tot vloerverwarming.
 
Ook op het vlak van comfort geen compromissen. Alles is aanwezig om je leven mooier en makkelijker te maken. Denk aan een ondergrondse garage, fietsenstalling, elektrische oplaadpunten, slimme pakketbrievenbussen en meer.

 

Interesse? Bekijk het project.