Keer terug naar het overzicht

Hoe verloopt een oplevering van een woonproject?

Zorgeloos wonen begint bij persoonlijke begeleiding

De woonprojecten van DCA bieden voor elk wat wils. Van kleinschalige residenties in een groene omgeving tot prestigieuze flats in trendy stadswijken. De gemeenschappelijke deler? Een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige koop- en bouwproces om jou maximaal te ontzorgen.

Het klikt vanaf de aankoop

Zodra je hebt beslist om bij ons jouw droomwoonst te kopen, begint een spannend traject. Als koper moet je heel wat knopen doorhakken om je nieuwe thuis naar je hand te zetten. Onze klantenbegeleiders zijn jouw aanspreekpunt tijdens het hele proces. Je rekent daarbij op een persoonlijke aanpak, een luisterend oor en transparante communicatie. Je gemoedsrust vaart er wel bij.

Jouw wensen, onze leidraad

Tijdens een eerste verkennend gesprek overlopen we samen je wensen. Hoe sneller je intekent, hoe meer je nog naar je hand kunt zetten. Maar ook als je pas in een latere fase aankoopt, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Graag een slaapkamer omvormen naar een dressing? Extra comfortopties zoals domotica integreren? Eventueel een binnenmuur verplaatsen? We lichten helder de mogelijkheden toe, en bezorgen jou een hertekening van het ruwbouwplan met wijzigingen in 2D.

Inrichting op maat

Zodra de lay-out definitief op punt staat, is het tijd om in de toonzalen uw interieurkeuzes te bepalen. Voor de keuken, de binnendeuren en parketvloeren vertrouwen we veelal op zusterbedrijf Coraco dat hoogwaardig schrijnwerk levert. Voor andere elementen zoals sanitair of vloeren, werken we samen met externe partners die prima kwaliteit leveren. Heb je maatwerk in gedachten? Coraco Interiors voert het uit volgens de regels van de kunst, op basis van jouw ontwerp of dat van je interieurarchitect.

Puntjes op de i

Naarmate het hele plaatje tot stand komt, bespreken we samen de ‘technische kant’: plaatsing van stopcontacten, tv-aansluiting(en), een extra uitgietbak, noem maar op. Goed om te weten: in al onze projecten streven we naar optimale duurzaamheid en energiezuinigheid. Haast al onze projecten zijn voorzien van vloerverwarming, aangestuurd door warmtepompen.

Altijd op de hoogte

Ziezo, jouw werk zit erop! Toch blijf je nauw betrokken bij het project tot aan de oplevering. Naast enkele geplande en begeleide werfbezoeken, blijf je ook op afstand up-to-date dankzij ons digitaal platform. Je raadpleegt er in een handomdraai je bouwdossier, plannen, leveringen, enzovoort. Bovendien word je via de newsfeed meteen geïnformeerd over alle belangrijke informatie.

Veel woonplezier!

En dan ... het langverwachte moment: de oplevering! Samen met je klantenbegeleider doe je een rondgang in je splinternieuwe thuis. We handelen administratieve zaken af en lichten het gebruik van technieken toe. Tot slot overhandigen we jou de felbegeerde sleutels zodat je meteen de verhuis kunt plannen. Welk woonproject ook het jouwe wordt, onze klantenbegeleiding stelt jouw wensen altijd voorop.

Benieuwd naar ons aanbod van nieuwbouwprojecten? Neem een kijkje op onze website.