Keer terug naar het overzicht

Handelsruimtes en horecapanden te koop – geef je zakelijke plannen de beste start en locatie

Op zoek naar een toplocatie voor je handels- of horecazaak? Werp een blik op het aanbod van DCA Woonprojecten. Stuk voor stuk panden met een hoogwaardige uitstraling, op interessante locaties die je business een boost kunnen geven.  

Residentie Castella in Sterrebeek 

Residentie Castella heeft een locatie uit de duizend: Sterrebeek ligt dicht bij de hoofdstad, de luchthaven en belangrijke uitvalswegen. De architectuur is modern, duurzaam en energiezuinig (E30), met lichtrijke ruimtes dankzij grote ramen.   

Je kiest uit drie panden:  

  • Pand 1: 136 vierkante meter 

  • Pand 2: 138 vierkante meter 

  • Pand 3: 296 vierkante meter 

De ondergrondse parkings koop je mee aan. Casco oplevering van dit project is voorzien in september 2024.  

Bekijk dit project 

The View in Leuven 

In de bruisende stadswijk Tweewaters verrijst het spraakmakende project The View – de ultieme locatie om je kantoor te vestigen. Met een uitstekende bereikbaarheid voor medewerkers en klanten, volop parkeergelegenheid en een inspirerend uitzicht op de Dijle of de jachthaven.  

Op het gelijkvloers zijn enkele casco ruimtes beschikbaar van respectievelijk 126 en 248 vierkante meter. Ze worden nog dit jaar opgeleverd.  

Bekijk dit project 

Montevideo Residence in Antwerpen 

Dit nieuwbouwproject op ’t Eilandje is een architecturale krachttoer. Op een plek die tot de verbeelding spreekt én gigantische opportuniteiten biedt. Het is hier een va-et-vient van stadsbewoners, zakenmensen en toeristen – allemaal potentiële klanten voor jouw toekomstige horecazaak.  

De twee horecapanden bevinden zich op het gelijkvloers onder het indrukwekkende kopgebouw. Ze zijn 260 vierkante meter groot, plus een buitenterras van 250 vierkante meter. 

Rond de zomer van dit jaar leveren we deze gegeerde panden casco op.  

In de oude historische pakhuizen zijn nog kantoren/praktijkruimtes te koop. Met oppervlaktes van 122 tot 274 vierkante meter, casco opgeleverd in het voorjaar van 2023. 

Bekijk dit project 

Residentie Verde in Heusden-Zolder 

In het centrum van Heusden-Zolder prijkt Residentie Verde, een nieuwbouwproject met een unieke stijl die het midden houdt tussen landelijk en modern. Er is één commerciële ruimte te koop, met mogelijkheden om hier je kantoor of handelszaak te vestigen. De oppervlakte bedraagt 61 vierkante meter, casco opgeleverd.  

Je geniet hier zowel maximale lichtinval als zichtbaarheid, en je koopt er eventueel een ondergrondse parking of bovengrondse staanplaats(en) bij.  

Bekijk dit project