Keer terug naar het overzicht

Glashelder advies over technieken

Als je bij DCA je gedroomde woonst koopt, reken je op persoonlijke begeleiding van a tot z. Zo ben je zeker dat je keuzes aan al je verwachtingen tegemoetkomen – vandaag en morgen. Dat geldt ook voor de technieken in je nieuwe woning. Want schijnbare details hebben soms een grote invloed op de comfortbeleving.

Kies met kennis van zaken

Zodra de ruwbouw klaar is en de knopen zijn doorgehakt over keuken, sanitair en eventueel maatwerk, zijn de technieken aan de beurt. Denk hierbij aan alles wat te maken heeft met elektriciteit en domotica. Je klantenbegeleider nodigt je uit in onze ‘belevingsruimte’ in Olen. We overlopen er samen elke vierkante meter van je woning om de technieken te bespreken. Van het aantal en type stopcontacten en schakelaars tot de plaatsing, en van lichtpunten tot bekabeling voor boxen. Dankzij onze ervaring en inleving in jouw woonsituatie, helpen we jou om de juiste beslissingen te nemen.

Krijg een totaaloverzicht

Je klantenbegeleider noteert alles op de plannen, werkt ze grondig en gedetailleerd uit, en bezorgt jou een voorstel ter goedkeuring. Omdat het vaak moeilijk is om het totaalplaatje te zien, volgt een begeleid bezoek aan je woning in aanbouw. De rondgang geeft je een helder beeld van de toekomstige situatie. Zo kijk jij zorgeloos uit naar de verhuis, terwijl wij over een feilloze uitvoering waken.

Zet je appartement naar je hand

Jouw woonst is net zo uniek als jij. De ene houdt de technieken graag basic, de andere verkiest wat meer extraatjes zoals geavanceerde domotica of een heuse lichtstudie. Om jou ook daarbij te ontzorgen, ontdek je in onze belevingsruimte de vele mogelijkheden. Wil je echt all the way gaan en is de elektriciteit behoorlijk complex? Dan laten we ons bijstaan door een elektricien.

Helemaal nieuw in ons aanbod: een fijne selectie lichtarmaturen. Zo is de oplevering echt kant-en-klaar.

Hoe jouw ideale woonst er ook uitziet, je klantenbegeleider van DCA verzekert een feilloze plaatsing en integratie van alle technieken. Zo geniet jij straks van maximaal comfort.

Benieuwd welk nieuwbouwproject jou op het lijf is geschreven? Droom alvast weg bij ons aanbod.