Keer terug naar het overzicht

Bezoek 3 projecten tijdens Nieuwbouwzondag

Zondag 25 april is het zover! Dan kan je de DCA Woonprojecten Prinsenhove (Kortenberg) en Brig (Boom) bezoeken na afspraak.

Prinsenhove in Kortenberg


Het project is gelegen op 40 meter van de straatkant in een prachtige binnentuin. Het uitgebreid aanbod van Prinsenhove omvat 1 commerciële ruimte en 3 gebouwen met 40 appartementen en 6 penthouses. De ruime luxeappartementen beschikken over 2 slaapkamers en een weids terras. De penthouses hebben 3 slaapkamers, een groot leefterras en panoramisch uitzicht. Het verlaagde btw - tarief van 6% is van toepassing op het project.

Hou deze dag alvast vrij in jouw agenda! Inschrijven is verplicht, je kan je aanmelden voor een individuele rondleiding op de site tussen 10 uur en 14 uur waarbij vastgoedmakelaar Home Consult je graag informeert over de appartementen en penthouses.

Kan je al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.prinsenhove.be.

Praktisch

 

Brig in Boom


Op één van de voormalige scheepswerven in Boom verrijst binnenkort een prachtig nieuw woonproject met 97 appartementen: Brig. De naam verwijst naar de brug die daar tot 1945 de linker- en rechteroever van de Rupel met elkaar verbond.

Inschrijven is verplicht, je kan je aanmelden voor een individuele rondleiding op de site tussen 10 uur en 14 uur

Kan je al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.brig-boom.be.

Praktisch

  • Het project is te bezoeken tussen 10u00 en 14u00.
  • Adres: Bassinstraat 14 - 2850 Boom
  • Inschrijven via www.brig-boom.be
  • Wens je alvast meer informatie? Contacteer ons op 02 222 77 59.

 

Madeleine in Wolvertem

Madeleine

 

Het project is gelegen in een prachtige binnentuin en heeft een rustige ligging.

Het uitgebreid aanbod van Madeleine omvat 6 gebouwen met in totaal 32 stijlvol afgewerkte appartementen. Oppervlaktes van 56m² - 120m² met 1,2 of 3 slaapkamers. Het verlaagde btw - tarief van 6% is van toepassing op het project.

Hou deze dag alvast vrij in jouw agenda! Inschrijven is verplicht, je kan je aanmelden voor een individuele rondleiding tussen 14 uur en 16 uur waarbij vastgoedmakelaar CBI IMMO Meise & ColorCasa je graag informeren over de appartementen. Wens je alvast meer informatie? Contacteer ons op 02 267 60 75

Kan je al niet wachten? Bekijk dan zeker de projectwebsite op www.dca-woonprojecten.be/nieuwbouw-projecten/appartement-te-koop/meise/residentie-madeleine.

Praktisch