Nog enkele instapklare appartementen beschikbaar

Residentie Hoppe

Temse

Gerust wonen in een uniek woonproject aan de Schelde, vanaf 209.000 euro.

Op de site van de oude brouwerij in Steendorp (Temse) wordt Residentie Hoppe ontwikkeld, een woonproject met 38 nieuwbouwappartementen. Ruim en licht, met elk een naar het zuiden gericht terras, stuk voor stuk pareltjes in het strakke ontwerp van Bart François Architects. Kwaliteit en duurzaamheid voeren hier de boventoon, maar ook natuur: Residentie Hoppe beschikt over een groendak en ligt aan het grote Gelaagpark en de oevers van de Schelde. 

Oplevering voorjaar 2021. Slechts nog enkele instapklare appartementen beschikbaar!

Bekijk dit project      Contacteer ons

Bezoek ons modelappartement

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2022. Ontdek de voorwaarden hier of contacteer een van onze vastgoedadviseurs voor verdere informatie.

 

Mooie locatie

Winkels, scholen en sportfaciliteiten in Steendorp bevinden zich om de hoek. Kijk uit over het park en wandel tot aan de Schelde.

Gemakkelijk bereikbaar

Andere Vlaamse steden zijn gemakkelijk te bereiken met de wagen en het openbaar vervoer vanuit Steendorp.

Volledig afgewerkt

De appartementen in Residentie Hoppe zijn instapklaar. Geniet zorgeloos van je gloednieuwe thuis.

Ervaren bouwpartner

Bouwbedrijf DCA heeft reeds 50 jaar bouwexpertise. Wij garanderen totale ontzorging voor onze klanten!

Interesse in Residentie Hoppe

Wil je meer informatie over Residentie Hoppe? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande knop!

Contacteer ons

Ontdek de appartementen te koop in Residentie Hoppe in Temse

Het is heerlijk wonen naast de Schelde, met uitzicht op het nieuw Gelaagpark. Winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden zijn er bij de vleet, want het centrum van Steendorp ligt op wandelafstand. Toch zin om er op uit te trekken? Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Antwerpen of Sint-Niklaas. 

 

38 appartementen

  • 2 of 3 slaapkamers
  • Met terras of tuin
  • Volledig instapklaar afgewerkt met hoogwaardige materialen
  • Energiezuinig en duurzaam

Weidse buitenruimte

  • Gelijkvloerse appartementen met privétuin
  • Gemeenschappelijke binnentuin
  • Mooie leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval

Parkeren zonder zorgen

  • Ondergrondse garageboxen en staanplaatsen
  • Bovengrondse parking
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling

Toekomstige bewoners

Ellen & Jef

Toekomstige bewoners Residentie Hoppe in Temse

"We zochten een gezellig appartement om voor het eerst samen te gaan wonen. Een tijdje keken we al rond maar we vonden niets waar we ons allebei echt thuis voelden. We misten voornamelijk keer op keer het gevoel van privacy wanneer je in je tuin zit.

Toen de verkoop van Residentie Hoppe van start ging ontvingen we een flyer. Diezelfde avond nog kwam een medewerker van DCA Woonprojecten langs om te informeren naar ons verlanglijstje. Zo ontdekten we al snel het open gevoel van de woonst in een rustige omgeving met een tuin die de gewenste privacy biedt.

De centrale ligging vlakbij onze werkgevers in Temse maakte dat ons verlanglijstje volledig matchte met wat we zochten.
Tijdens de Nieuwbouwzondag leerden we ook onze buren al kennen. Zo’n sympathieke bewoners!"

Mark & Gerda

Toekomstige bewoners Residentie Hoppe in Temse

"Steendorp heeft voor ons een mooie persoonlijke geschiedenis: als kind groeide Mark hier op en we leerden elkaar ook kennen in een plaatselijk café. Het verleden bracht ons terug naar deze mooie locatie. Toevallig kwamen we in contact met DCA Woonprojecten en kregen we meer informatie over Residentie Hoppe.
 
We kijken enorm uit naar onze nieuwe thuis om twee belangrijke redenen. Onze grote tuin vergt vandaag veel onderhoud en de tijd die we daarin steken willen we stilaan anders kunnen gebruiken. Daarnaast is onze zoon sinds kort het huis uit en hebben we dus minder plaats nodig. 
 
Voor de keuze van een nieuwe woning hadden we net als iedereen enkele criteria opgelijst. Het belangrijkste was ongetwijfeld de aanwezigheid van een zéér ruim terras. 
Dat was dan ook de eerste vraag toen we informeerden naar de penthouse. 
 
Het hele woonconcept geeft ons een gevoel van ruimte en het groendak vinden we een mooie meerwaarde. Verder speelde de goeie verbinding een belangrijke rol. De E17 en het treinstation van Temse zijn vlakbij. Alles wat je nodig hebt bevindt zich in de buurt. Laatst opende bijvoorbeeld nog een splinternieuwe supermarktketen, op fietsafstand, hier de deuren. Heel handig!"

Kurt & Martine

Toekomstige bewoners Residentie Hoppe in Temse

"Het huis, waar we 16 jaar lang hebben gewoond, werd te groot voor ons alleen sinds onze zoon op eigen benen staat. We zochten naar een nieuwbouwappartement in de buurt en merkten Residentie Hoppe in Temse op. Tegelijkertijd hadden we ook een ander project op het oog, maar daar voelden we ‘dé klik’ niet en waren er geen bergingen meer beschikbaar. Wat voor ons wel heel belangrijk is omdat we enorm graag fietsen. Het persoonlijke karakter en de keuze van de materialen van het project spraken ons meteen aan. Zo heeft ons appartement een eigen aparte voordeur, je krijgt het gevoel dat je een huis binnenwandelt. Met onze minder mobiele ‘oude dag’ in het achterhoofd kozen we voor een appartement op het gelijkvloers zodat we geen trappen hoeven te doen. Klantenbegeleidster Mieke begeleidt ons momenteel om onze woondroom waar te maken. We kijken er al naar uit om van de tuin te genieten vanop ons zonnig ruim terras."

Wonen op een boogscheut van de Schelde

Temse is de poort naar Oost-Vlaanderen en al jaren gekend als dé gezellige gemeente aan de oevers van de Schelde. Ontdek het gezellige centrum en de enorme verscheidenheid aan natuur.

Bekijk de omgeving

Klaar om te investeren in Residentie Hoppe?
 

Ga voor zekerheid en een hoog nettorendement 

Interesse in Residentie Hoppe?

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we jou in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedmakelaars.

 

CONTACTEER ONS