Laatste appartement te koop

Residentie Clemenceau

Sint-Katelijne-Waver

Rustig wonen vlakbij centrum Sint-Katelijne-Waver

Wonen op 10 minuutjes van het bruisende stadscentrum van Mechelen, maar toch genieten van rust en een gezellige dorpsomgeving? Vlakbij de Netedijk en de dorpskern van Sint-Katelijne-Waver ligt Residentie Clemenceau, een uniek woonproject met stijl. 8 moderne nieuwbouwappartementen met terras of tuin: welkom thuis! Prijskaartje? Vanaf 229.500 euro, exclusief btw en kosten.

Contacteer ons

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2022. Ontdek de voorwaarden hier of contacteer een van onze vastgoedadviseurs voor verdere informatie.

Nieuwbouwappartementen te koop in Sint-Katelijne-Waver 

Residentie Clemenceau is centraal gelegen en omvat moderne nieuwbouwappartementen uit hoogwaardige materialen en met een overvloed aan natuurlijk licht. Elk appartement beschikt over een tuin of terras. Je geniet van een rustige omgeving maar bevindt je toch vlakbij het centrum. 
 

Gezellige gemeente

Scholen, winkels, restaurant of cafés? Het centrum van Sint-Katelijne-Waver heeft het allemaal, op wandelafstand.

 

Groot verhuurpotentieel

Residentie Clemenceau is ideaal als investeringsproject, vanwege de centrale ligging vlakbij de Ring rond Mechelen en de E19 Antwerpen-Brussel. Ook het nieuwe AZ Sint-Maartenziekenhuis ligt vlak in de buurt.

 

Helemaal afgewerkt

Alle appartementen in residentie Clemenceau zijn tot in de puntjes afgewerkt en instapklaar. Zo kan je meteen zorgeloos genieten van je nieuwe thuis.

 

Ervaren bouwpartner

DCA zorgt al 50 jaar voor totale ontzorging: van eerste gesprek tot service na verkoop.

Ontdek de appartementen te koop in Residentie Clemenceau in Sint-Katelijne-Waver

 

8 nieuwbouwappartementen met terras of tuin

  • Zuidoost-georiënteerd
  • 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Energiezuinige BEN-appartementen, met maximum energiewaarde E30
  • 5 jaar lang vermindering van 50% op onroerende voorheffing
  • 8 bergingen
  • Ondergrondse parkeergarage met 12 staanplaatsen

 

BEN-logo

Uniek en rustig vertoeven

Sint-Katelijne-Waver is een groene gemeente met een gezellig centrum en heeft tal van mooie plekjes om tot rust te komen. Genieten van de buitenlucht doe je ook even goed op je eigen privéterras of in je tuin. Ideaal om te ontspannen na een lange werkdag!

 

Benieuwd naar Residentie Clemenceau? 

 

Op de plaats van de oude bibliotheek vind je dit prachtige woonproject: hoogstaande, duurzame appartementen gemaakt voor mensen die thuis willen genieten van rust en luxe. 

 

Snuif alvast de sfeer op:

 

Sint-Katelijne-Waver: de perfecte gemeente om praktisch te wonen

Deze prachtige gemeente heeft alles wat je maar wil. Tot rust komen? Dat doe je in het Tivolipark of aan de Netedijk. Klaar om eropuit te trekken? Ontdek alles wat Mechelen te bieden heeft. Openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen zijn vlakbij. Ideaal voor woon-werkverkeer dus!

Klaar om te investeren in Residentie Clemenceau?
 

Ga voor zekerheid en een hoog nettorendement 

Persoonlijke klantenbegeleiding

Bij het kopen van een nieuwe woning of appartement wil je er toch zeker van zijn dat alles overeenkomt met je wensen? Daarom staan we je bij met raad en daad: van ruwbouwfase tot afwerking. Reken erop dat onze (interieur)architecten alles van A tot Z met jou overlopen. Van eerste gesprek tot service na verkoop: al 50 jaar lang zorgt DCA voor totale ontzorging.

Heb je vragen over de appartementen in Residentie Clemenceau? Laat ons iets weten, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

Interesse in Residentie Clemenceau?

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we jou in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

Contacteer vrijblijvend Urbis Vastgoedgroep op het telefoonnummer 015 33 64 99 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

 

CONTACTEER ONS