Laatste appartementen te koop

Residentie Argile

Niel

Tijdloos wonen met uitzicht op de Rupel

Verheven boven het landschap ligt Residentie Argile: 18 afgewerkte appartementen met twee slaapkamers en een zuidgericht terras, die allemaal uitkijken over de Rupel. Prijskaartje? Vanaf 279.500 euro, exclusief btw en kosten.

Oplevering voorjaar 2021.
Bijna uitverkocht! Nog slechts enkele instapklare appartementen beschikbaar.

Bekijk dit project      Contacteer ons

Bezoek ons modelappartement

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2022. Ontdek de voorwaarden hier of contacteer een van onze vastgoedadviseurs voor verdere informatie.

 

Unieke locatie

Aan de oever van de Rupel, met het centrum van Niel en de buurtwinkels op wandelafstand.

Prachtige natuur

Natuurgebied Walenhoek is dichtbij en ideaal om te fietsen en te wandelen.

Perfecte ligging

Met de A12 vlakbij bereik je Antwerpen en Brussel binnen het halfuur.

Ervaren bouwpartner

Bouwbedrijf DCA heeft reeds 50 jaar bouwexpertise. Wij garanderen een totale ontzorging voor onze klanten!

Interesse in Residentie Argile

Wil je meer informatie over Residentie Argile? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande knop!

 

Contacteer ons

Ontdek het aanbod aan appartementen in Residentie Argile

Residentie Argile omvat tijdloze nieuwbouwappartementen met stuk voor stuk een adembenemend uitzicht over de Rupel en de mooie omgeving. Ontdek wat deze unieke residentie te bieden heeft!

18 appartementen

 • 2 ruime slaapkamers met parketvloer
 • Instapklaar en volledig afgewerkt
 • BEN-woningen met energiewaarde E30
 • Vermindering van 50% op onroerende voorheffing
 • Allemaal voorzien van vloerverwarming
 • Leefkeuken met kookeiland

Tuin en terras

 • Ruime zuidwest gerichte terrassen
 • Prachtig panorama over de Rupel
 • Gemeenschappelijke tuin 

 

Parking en berging

 • 27 parkeerplaatsen en bezoekersparking
 • 18 bergingen en fietsenstalling met 36 plaatsen
 • Verkeersarm ontwerp voor directe omgeving

 

Myriam & Dirk

Toekomstige bewoners Residentie Argile in Niel

"In volle coronatijd een appartement kopen en je huis verkopen? Wij deden het. Omdat het huis te groot is voor 2, omdat het tijd is om aan een nieuwe fase in ons leven te beginnen. 

We ontdekten Residentie Argile per toeval met de fiets. Gelegen aan de wandeldijk aan de Rupel in het geboortedorp van mijn man – back to his roots – en op een zonnige dag in november waren we allebei enthousiast om dit project te leren kennen. Afspraak bij Arcasa en een werfbezoek, handtekening onder de voorlopige akte en we waren de trotse eigenaars van een appartement in de Residentie Argile. 

Waarom dit project? Omdat het WOW-effect aanwezig was. Het voelde direct goed van het allereerste werfbezoek. Ook heb je de nodige privacy op je terras. De vastgoedmakelaar Arcasa leverde perfect de nodige info en alhoewel we nog nooit gehoord hadden van DCA – googlen is dan de beste solution – was DCA betrouwbaar en de al bestaande bouwfeiten super in orde. Zomer 2021 genieten we op ons terras aan de Rupel.”

Mia & Eddy

Toekomstige bewoners Residentie Argile in Niel

"Waarom we voor Residentie Argile kozen? De ligging! Tijdens de Nieuwbouwzondag waren we meteen verliefd op het fantastisch mooie uitzicht op de Rupel. Het is erg rustig gelegen en om de hoek bevindt zich met natuurgebied Walenhoek een echt wandelparadijs. Als fervente wandelaars hebben we dan ook eerst alles bewandeld voordat we ons appartement kochten. Je hebt letterlijk alles in de buurt op nog geen 10 minuten wandelen: het centrum van Niel, buurtwinkels, horeca, openbaar vervoer en nog zoveel meer."

Prachtig wonen aan het water in Niel

Niel is perfect gelegen aan de oever van de Rupel, met de buurtwinkels, scholen, horeca én natuurgebied Walenhoek op wandelafstand. Vanuit je luie zetel kijk je uit over de rivier en het omliggende landschap en krijg je dat weidse gevoel van rust. Wil je er een dagje tussenuit? Antwerpen bereik je met de Waterbus of met de auto, ook Brussel is maar een halfuur ver. Geniet van het leven tussen polder en panorama!

Bekijk de omgeving

Interesse in Residentie Argile?

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we jou in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedmakelaars.

 

CONTACTEER ONS