Residentie Chapelle

Aartselaar

Eigentijds wonen tussen dorpskern en natuur in de zuidrand van Antwerpen

Stel je even voor ... een gemeente met een fijne dorpskern, volop groen om te onthaasten en talloze bezienswaardigheden nabij. In die setting verrijst Residentie Chapelle, een nieuwbouwproject in Aartselaar met 34 appartementen en 5 penthouses. Je geniet er uitstekend en duurzaam wooncomfort, en dat vanaf 205.000 euro (exclusief btw en kosten).

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw tarief van 6%. Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Laatste appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar aan speciale voorwaarden, de penthouses zijn uitverkocht.

Wordt dit jouw nieuwe stek?

Bekijk dit project       Contacteer ons

 

BEN

 

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% in plaats van het huidige tarief van 21%. Het verlaagde tarief geldt als het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en als je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk: van 1 januari 2021 tot 31 december 2023. Ontdek de voorwaarden hier of contacteer onze vastgoedadviseurs voor meer informatie. 

 

 

Aangename locatie

Bank, supermarkt, apotheek ... hier vind je al je dagelijkse behoeften op wandelafstand. Handig en tijdbesparend. 

Natuur als buur

Zoek de rust op in gemeenteparken en verken de regio via een van de vele wandel- en fietsroutes. 

Strategische ligging

De 'inkompoort' van Aartselaar ligt dicht bij de dorpskern en belangrijke invalswegen. Via de A12 en de E19 ben je zo in Antwerpen en Mechelen. Er zijn ook bushalten en fietsostrades vlakbij. 

Ervaren bouwpartner

Bouwbedrijf DCA heeft reeds 50 jaar bouwexpertise op de teller. Jouw winst: maximale gemoedsrust en ontzorging. 

Toekomstige bewoners Kristel & Eric

“Regelmatig passeren we de straat van dit project. We merkten toevallig in het voorbijrijden dat er een nieuwbouwproject zou komen. Vandaag wonen we in een huis met 5 slaapkamers wat voor ons twee te groot wordt. De keuze om kleiner te gaan wonen bracht 2 voorwaarden met zich mee: ruime slaapkamers én een tuin.

Naast het private groene binnengebied en de parkeergelegenheid ondergronds is ook de centrale ligging van Residentie Chapelle een van de grootste troeven. Je bent vlakbij de winkels en aan de overkant bevindt zich een supermarkt. Ook is het heel interessant voor ons woon-werkverkeer om snel op de autostrade te geraken.

Bovendien krijgen we een hele goede communicatie via het kopersplatform: onze klantenbegeleidster Caroline stuurt ons geregeld updates zodat we steeds op de hoogte blijven van de bouw.  Hierover zijn we heel tevreden!”

Toekomstige bewoners Julia en Eliane

“Ik was al langer op zoek naar een appartement in Aartselaar om kleiner te gaan wonen. Toen ik zag dat DCA een nieuw project zou bouwen in ons centrum heb ik hen gecontacteerd voor meer informatie. Een ruim terras was voor mij belangrijk om te verhuizen. Vandaag heb ik veel onderhoud en werk aan de tuin en dat zie ik niet zo goed meer zitten. Al meer dan 50 jaar woon ik naast mijn zus Eliane. Ik heb haar kunnen overtuigen om ook mee te verhuizen.", zegt Julia.

"Mijn zus was heel enthousiast over Residentie Chapelle. Ik heb even getwijfeld omdat het achterlaten van een huis zoveel herinneringen met zich meebrengt. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en koos ik voor een appartement met ruime gezellige tuin voor mijn hondje. Ook de centrale ligging vlakbij alle winkels, maar ook dokters én een bushalte voor de deur zijn heel praktisch.", zegt Eliane.

"We werden heel goed geïnformeerd door de verkopers, we kregen een duidelijke uitleg en advies voor onze keuken en badkamer en ook Caroline begeleidt ons vlot door het bouwproces. Via het digitaal kopersplatform worden we steeds op de hoogte gehouden: het was in het begin even gewoon worden maar we vonden snel onze draai. We tellen al af naar de oplevering!"
 

Toekomstige bewoner Peter (investering)

"Ik woon vlakbij het project maar was niet meteen op zoek naar een nieuwe woonst. Toen ik meer informatie over Residentie Chapelle aan het opzoeken was leek mij dit project wel interessant als investering. Als ik vandaag zou moeten kiezen tussen investeren in vastgoed of beleggingen dan kies ik toch voor vastgoed. Het brengt dan ook meer op.

Het belangrijkste bij investeringsvastgoed is het maximale rendement en dat was zeer aanwezig. Maar ook de locatie is niet onbelangrijk, deze centrale ligging geeft meerwaarde aan de verhuur. Het appartement met 2 slaapkamers en ruim terras zal bij oplevering meteen verhuurd worden. Ik heb de indeling hier en daar nog wat kunnen aanpassen om het interessanter te maken voor mijn huurder. 

Het contact met Klantenbegeleidster Caroline verloopt zeer goed. Ook het online kopersplatform en de map die je meekrijgt om al je documentatie te bundelen zijn zeer handig."

Filmbestand

Interesse in Residentie Chapelle

Wil je meer informatie over Residentie Chapelle? Aarzel dan niet en contacteer ons via onderstaande knop!

Contacteer ons

Ontdek het aanbod aan appartementen en penthouses in Residentie Chapelle

Residentie Chapelle ligt in de zuidrand van Antwerpen, een locatie met heel wat troeven. De omliggende natuur nodigt uit om te verkennen. Er zijn volop dingen om te zien en te doen in de buurt. En wat denk je van verpozen in je private tuin of de gemeenschappelijke groene ruimte met een fraaie eikenboom als eyecatcher? Ontdek wat deze residentie jou te bieden heeft.

39 appartementen

 • 4 gebouwen met in totaal 34 appartementen, 5 penthouses en 1 commerciële ruimte
 • Keuze uit 1 of 2 slaapkamers
 • Moderne, energiezuinige architectuur met E-waarde E30 (BEN-norm)
 • Ruim, instapklaar en met veel lichtinval
 • Duurzame nutsvoorzieningen (warmtepompen) en overal vloerverwarming
 • Elk appartement is standaard uitgerust met een Smart Home domotica-systeem om uw leven te vergemakkelijken en bovenal: aangenamer te maken.
Gallerij_Residentie_Chapelle_4

Tuin en terras

 • Privétuinen voor appartementen op de begane grond
 • Grote, drempelloze terrassen voor de andere appartementen en penthouses
 • Gemeenschappelijke tuin
Gallerij_Residentie_Chapelle_1

Parking en berging

 • Ondergrondse parkeerplaatsen
 • Boven- en ondergrondse garageboxen
 • Bergingen en fietsenstallingen
 • Volledig omheinde site (met poort aan de straatzijde)

Het beste van twee werelden in Aartselaar

Aartselaar vormt samen met enkele andere gemeenten de zuidrand van Antwerpen. Je woont nabij een levendige gemeentekern, omringd door veel natuurschoon. Alles wat je dagelijks nodig hebt, ligt binnen handbereik. En om te ontstressen of verkwikken trek je naar een van de parken, bossen of sportinfrastructuren in de buurt. Shoppen, cultuur opsnuiven of uitgaan? Op 20 minuten sta je in de bruisende Antwerpse metropool.

Ontdek de omgeving

kasteel-solhof-gemeentelijk-park

Interesse in dit nieuwe woonproject in Aartselaar?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

 

CONTACTEER ONS