Over DCA Woonprojecten

Meer dan wonen

DCA, uw ervaren bouwpartner

Met DCA krijgt u één aanspreekpunt voor elk aspect van het aankoop- en bouwproces. DCA is een projectontwikkelaar van residentieel vastgoed. Uw garantie dat uw project met uitzonderlijke expertise en bijzondere aandacht in goede banen geleid wordt, van ruwbouw tot afwerking! Bovendien heeft DCA meer dan 50 jaar bouwexpertise. 

Persoonlijke service 

Jouw noden en wensen staan centraal. Jij bent het tenslotte die zich binnenkort thuis zal voelen in één van onze nieuwe appartementen of woningen. Reken op ons om te luisteren, te adviseren en uit te voeren volgens jouw wensen en noden. 

 

Eén totaalaanpak 

Van projectontwikkeling tot interieurarchitectuur: wij zorgen voor één gestroomlijnd proces waarbij je alles met onze vastgoedadviseurs en klantenbegeleiders kan bespreken. Zo ben je er zeker van dat het hele project op schema zit én vlot verloopt.

 

50 jaar expertise

Al sinds 1969 is DCA thuis in de (wegen)bouw. Sinds 2013 zorgen we voor kwalitatieve woonprojecten met stijl. Dat maakt dat we ervaren zijn in projectontwikkeling, aanneming, verkoop, huur én service na verkoop. 50 jaar passie, 50 jaar expertise.

 

Kwaliteit op maat

DCA kiest altijd voor woonprojecten met een uniek karakter en de perfecte ligging: Penthouses, residentiewoningen of commerciële panden, in de bruisende binnenstad of in een groene omgeving? Elk van onze projecten wordt gekenmerkt door hoogstaande architectuur, energiezuinige materialen en oog voor detail. Doordat wij het hele proces in eigen beheer hebben, kunnen we jou zeer dicht bij het bouwproces betrekken. Dat kan tellen qua persoonlijke inbreng en begeleiding!

 

Onze klanten aan het woord

Parkliving bewoners

Dimitri en Tessa

Toekomstige bewoners Parkliving in Breendonk

“Waarom we voor Parkliving kozen? De ligging! We wonen in de buurt van het project en tijdens een wandeling kwamen we per toeval langs Parkliving. Momenteel huren we een appartement en dachten al wel aan het kopen van een eigen woning, maar hadden niet verwacht om zo snel iets te vinden. Zeker niet in de buurt waar we zo graag wonen.

Het is rustig gelegen en ook het concept sprak ons volledig aan: het mooie uitzicht op het prachtige park achter onze tuin en de energiezuinigheid. We kijken er naar uit!”

Parkliving lisa pieter

Lisa en Pieter

Toekomstige bewoners Parkliving in Breendonk

“We gaan voor het eerst samenwonen en zochten een woning die gelegen was tussen Hemiksem en Temse. Op Immoweb vonden we Parkliving terug en meteen voelden we een klik: een halfopen bebouwing, veel lichtinval, zicht op een park en een zuidgerichte private tuin.

De centrale ligging, de rust en energiezuinigheid zijn ook belangrijke pluspunten. We hebben een praatje gemaakt met de buren in de omgeving, wat ons een heel positief gevoel gaf. We verhuizen binnenkort heel graag met ons hondje naar onze eigen stek!”

Kristin & Michel

Toekomstige bewoners Park op den Berg in Heist-op-den-Berg

"Het was al enkele jaren de droom van mijn vrouw om voor onze oude dag uit te kijken naar een andere woonplaats. Onze huidige woning leek haar naar de toekomst toe te groot en onderhoudswerk in de tuin was niet aan haar besteed. Liefst een appartement met het nodige comfort, dichtbij een aangenaam centrum. Bij voorkeur haar vertrouwde Heist-op-den-Berg. Alleen…zij moest mij nog overtuigen!

De omstandigheden zaten haar echter mee: mijn pensioen kwam dichterbij, de werkdruk begon wat zwaarder door te wegen en onze dochter, die mede werkzaam is in de praktijk, kreeg andere opportuniteiten aangeboden die haar aantrekkelijk leken.

Ik stelde dan mijn voorwaarden aangezien ik met pijn in het hart mijn tuin, mijn hobby en passie, zag verdwijnen: een locatie die rustig gelegen is, met veel groen in de omgeving, dichtbij een aangenaam dorps- of stadscentrum met winkel- en horecagelegenheden. Samengevat: een comfortabel appartement dat tevens een vakantiegevoel creëert.

Zo kwam zij op een dag thuis na een infodag bij DCA. Het project Park op den Berg sprak ons meteen aan. Vooral de rustige ligging en de prachtige uitzichten, naast een luxueuzere afwerking gaven de doorslag. Wij zijn met enthousiasme in het project gestapt en hopen uiteraard dat ons enthousiasme nog verder zal groeien!"

Wens je meer informatie over DCA Woonprojecten?