Keer terug naar het overzicht

Start verkoop van Woonproject Prinsenhove fase 2 in Kortenberg en Residentie Chapelle in Aartselaar

Wij hebben geweldig nieuws voor u want deze maand gaan er opnieuw twee woonprojecten in verkoop namelijk: fase II van Woonproject Prinsenhove (Kortenberg) en Residentie Chapelle (Aartselaar).

Woonproject Prinsenhove - fase II

Vanaf 1/6/2021 zal de tweede fase van Woonproject Prinsenhove in verkoop gaan. Dit vernieuwbouwproject is een gerenoveerde villa, omgetoverd tot 4 appartementen (1 - 2 slaapkamers) met ruime, drempelloze terrassen.

Woonproject Prinsenhove - fase II

Ieder pand is voorzien van BEN - normen met een maximale energiewaarde E30. Tevens zijn er ook 23 bovengrondse parkeerplaatsen en een bezoekersparking aanwezig. Een commerciële ruimte van 183 m² met optimale zichtbaarheid aan de straatkant, maakt het project compleet.

Kom tot rust in de Groene Gordel tussen Leuven en Brussel. Woonproject Prinsenhove heeft haar naam niet gestolen want u kan er prinsheerlijk wonen in de Groene Gordel, met alle bossen en parken rond Leuven en Kortenberg op wandelafstand.

Kasteel de Merode te Kortenberg

Benieuwd naar het aanbod van Woonproject Prinsenhove fase II? Bekijk hier het gehele project.

Residentie Chapelle

Vanaf 15/6 zal het langverwachte nieuwbouwproject, Residentie Chapelle, in verkoop gaan. Dit nieuwbouwproject betreft 4 gebouwen met in totaal 34 appartementen, 5 penthouses en 1 commerciële ruimte (1 - 3 slaapkamers) met privétuin of ruim terras.

Residentie Chapelle

Alle units werden ontworpen aan de hand van moderne, energiezuinige architectuur met E-waarde E30. Hiernaast is iedere woning voorzien van verschillende duurzame nutsvoorzieningen en veel lichtinval. Tenslotte zijn er ook zowel boven- als ondergrondse garageboxen, ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen voorzien.

Wees welkom in het beste van twee werelden in Aartselaar. Wonen in de Zuidrand van Antwerpen, nabij veel natuurschoon en een levendige gemeentekern,... Klinkt geweldig, toch? De strategische ligging waardoor je zo in Mechelen of Antwerpen bent, maken het plaatje compleet. Twijfel niet en maak kennis met Residentie Chapelle.

Residentie Chapelle

Benieuwd naar het aanbod van Residentie Chapelle? Bekijk hier het gehele project.