Zalig wonen in Zoersel

Zoersel is een prachtige gemeente in de Noorderkempen. Met zijn uitgestrekte bossen en weilanden ideaal om helemaal te rust te komen tijdens een wandel - of fietstocht. Maar het draait niet alleen om rust: de gezellige dorpskern heeft winkels, cafés en restaurants in overvloed, en grote steden als Turnhout en Antwerpen zijn maar een halfuurtje ver.

Had u graag meer informatie gewenst? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop. 

Ik wil graag meer informatie

Antonius: wonen op het ideale ritme

Je mag dan wel uitkijken op de weilanden en de gemeenschappelijke tuin, na een paar minuutjes wandelen sta je pal in de gezellige dorpskern. Om te winkelen, een terrasje te doen of om de kinderen naar school te brengen kan je de auto dus laten staan! We hebben er ook bij dit project voor gezorgd dat rust en levensgemak naadloos in elkaar overgaan.

  • 22.000 inwoners
  • Groene gemeente in de Noorderkempen
  • Winkels, scholen en ontspanning op wandelafstand
  • Perfecte ligging voor woon-werkverkeer met de auto of het openbaar vervoer
Prachtig wonen in de Noorderkempen

Zoersel is een prachtige gemeente in de Noorderkempen. Hendrik Conscience voelde zich er zo thuis dat hij verschillende romans en in en rond het Zoerselbos situeerde. En nog steeds, zoveel jaren later, is Zoersel een begeerlijke plek om te wonen. Snuif hier alvast de atmosfeer op van je nieuwe thuis:

 

CONTACTEER ONS