Residentie Castella in Sterrebeek: een unieke investering

Residentie Castella omvat 39 appartementen en 4 commerciële ruimtes. Een thuis op wandelafstand van het centrum met buurtwinkels, handelszaken en een resem faciliteiten voor sport en ontspanning. Dankzij de perfecte ligging en de afwerking is dit een ideale investering. 

Maximaal rendement op appartementen

Investeren in vastgoed is en blijft een uitstekend idee dankzij het hoge rendement. De uitzonderlijke locatie van Residentie Castella geeft je bovendien een gegarandeerde meerwaarde bij verkoop. 

De potentiële huurmarkt is bovendien groot: Residentie Castella is immers een absolute voltreffer voor jonge gezinnen die alles binnen handbereik wensen maar toch rustig willen wonen. Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. Onze klantenbegeleiding gidst je doorheen het koop- en bouwproces, van tot z. Met dit woonproject kies je voor een instapklare woning die tot in de puntjes is afgewerkt. Zorgeloos investeren dus!

Residentie Castella Sterrebeek

Investeren zonder zorgen

Reken op ons om alle praktische zaken te regelen. Onze klantenbegeleiders staan je elke stap van de weg bij, van bouwproces tot service na verkoop. Wil je het verhuren van je appartement graag uit handen geven? Geen probleem: wij zoeken een huurder en zorgen dat je maandelijks de huur ontvangt.

Wil je graag meer weten? We berekenen vrijblijvend je maandelijkse rendement.

 

 

Bekijk meer investeringen Klantenbegeleiding

Vraag nu jouw rendementsberekening op maat

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

CONTACTEER ONS