Residentie Castella in Sterrebeek: gegeerde locatie in Vlaams-Brabant

Residentie Castella omvat 39 appartementen en 4 commerciële ruimtes. Een thuis op wandelafstand van het centrum met buurtwinkels, handelszaken en een resem faciliteiten voor sport en ontspanning. 

Voor de naam van het project doken we in de geschiedenis. De Brusselse patriciër Amelric Boote richtte ten noorden van de kerk een burcht op. Toen die midden achttiende eeuw werd afgebroken, werd een deel van het materiaal gebruikt voor de bouw van het kasteel van Sterrebeek. Het uitzicht van de burcht is gekend door de afbeelding 'Castella et praetoria nobilium Brabantiae' van Le Roy. 

Klinkt goed? Nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

Ik wil graag meer informatie

 

Residentie Castella Sterrebeek

Kwaliteitsvol afgewerkt en instapklaar
Alle appartementen zijn energiezuinig met een E-waarde E30 of minder (BEN-woningen). Dat betekent een laag energieverbruik, gekoppeld aan een hoog wooncomfort. Naast vloerverwarming, een warmtepompparket en domotica reken je op lichtrijke, kwalitatief afgewerkte ruimtes. Inrichten, instappen en klaar!  

Comfortabel leven, binnen én buiten
De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een terras en privétuin; de hoger gelegen appartementen hebben een aangenaam terras. In de gemeenschappelijke binnentuin met inheems groen is het in alle seizoenen fijn verpozen. 

Beleving naar ieders smaak
Als deelgemeente van Zaventem heeft Sterrebeek een uitstekende ligging voor woon-werkverkeer ... én om de wereld te ontdekken. In de buurt valt ook heel wat te beleven. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er parken, bossen, wandel- en fietsroutes. 
 

Residentie Castella Sterrebeek

Groen binnen handbereik
Hou je ervan om uit te blazen in het groen? Op naar de Natuureilandjes van Zaventem, park Zeen of Tervuren: de Vlaamse toegangspoort tot het Zoniënwoud. 

Uitstekende bereikbaarheid
Sterrebeek ligt nabij belangrijke invalswegen en snelwegen zoals de E40. Met het openbaar vervoer kom je ook overal waar je moet zijn. Mooi meegenomen: het treinstation bevindt zich vlakbij. 

Aangename buitenruimte
Na een drukke dag heradem je in je private tuin of op je terras. Een babbel met de buren of een ommetje maken? De gemeenschappelijke binnentuin lonkt ...
 

Smart Home proof: verhoog je leefcomfort in een duurzaam en futureproof huis

Een smart home is zoveel meer dan pure domotica. In een smart home staat de leef- en woonautomatisering in dienst van jouw veiligheid, comfort en energiezuinigheid. Klassieke schakelaars worden bv. vervangen door slimme drukknoppen, die via toekomstgerichte bekabeling aangesloten worden op een centraal besturingssysteem. Via die bekabeling worden intelligente onderdelen geïntegreerd om je leven makkelijker én aangenamer te maken. Zo is je huis optimaal afgestemd op je wensen en noden als bewoner. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

 

Klaar om Residentie Castella te ontdekken?

Krijg hier alvast een voorproefje van je nieuwe thuis.

Interesse in Residentie Castella?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

CONTACTEER ONS