Geniet van het 6% btw-tarief

Residentie Madeleine

Meise

Rustig wonen in de Groene Rand van Brussel

Wonen tussen Brussel en Antwerpen, maar toch genieten van rust en een gezellige dorpsomgeving? Vlakbij de dorpskern van Wolvertem ligt Residentie Madeleine, een uniek woonproject met stijl. 6 gebouwen met 32 moderne en duurzame wooneenheden, verdeeld over 3 bouwlagen. Reken daar nog een prachtige binnentuin en een rustige ligging bij: welkom thuis! Prijskaartje: vanaf 174.000 euro, exclusief btw en kosten.

Een coronaproof afspraak maken? De vastgoedexperts van DCA verbinden zich ertoe om in alle veiligheid met jou je woondroom te bespreken. Alle geldende coronamaatregelen worden in acht genomen, zodat we samen met jou eventuele vragen kunnen bekijken en verdere stappen te kunnen opvolgen. In alle rust, volledig coronaproof.

Contacteer ons

Bezoek ons modelappartement

De federale overheid heeft beslist om vanaf 1 januari 2021 het btw-tarief voor nieuwe woningen en appartementen te verlagen naar 6% btw in plaats van het huidige btw-tarief van 21%, indien het bouwproject kadert binnen een afbraak-wederopbouw, en je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden. De maatregel is tijdelijk en zal lopen van 1 januari 2021 tot 31 december 2022. Ontdek de voorwaarden hier of contacteer een van onze makelaars voor verdere informatie.

Appartementen te koop in Wolvertem (Meise)

De tijdloze appartementen van residentie Madeleine zijn opgebouwd uit hoogwaardig, duurzaam materiaal en beschikken allemaal over de modernste gemakken. Dit veelzijdige nieuwbouwproject is ideaal voor zowel gezinnen als singles.

Centrale ligging

Wolvertem is een gezellig dorp op een half uur rijden van Brussel én Antwerpen. Het is omgeven door bossen en velden, ideaal dus om te ontspannen na een lange werkweek.

 

Alle faciliteiten vlakbij

Net omdat Residentie Madeleine in een omgeving vol charmante wandelpaden en netjes uitgestippelde fietsnetwerken ligt, is het een extra troef dat je ook hier alle faciliteiten binnen handbereik hebt. Scholen, winkels, restaurant of cafés? Het centrum van Wolvertem heeft het allemaal en ligt vlakbij. Ideaal dus voor actieve gezinnen en echte levensgenieters!

 

Mooie omgeving

Wolvertem is een echte woondroom. Het landschap wordt gekenmerkt door weidse velden, hoge rijen populieren en kleine loofbossen. De natuur ten volle ervaren? Ga wandelen in natuurreservaat Land van Oppem of bezoek de bekende plantentuin van Meise! 

 

Volledig afgewerkt

De appartementen in Residentie Madeleine zijn stuk voor stuk instapklaar. De inrichting kan je natuurlijk zelf nog bepalen. Vind meteen het appartement dat perfect bij je past en ga aan de slag met het interieur van je dromen!

 

Ontdek de appartementen te koop in Residentie Madeleine in Wolvertem (Meise)

38 stijlvol afgewerkte nieuwbouwappartementen

  • Oppervlaktes van 56 m² tot 120 m²
  • 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Grote raampartijen zorgen voor ruimte en licht
  • Grote binnentuin

 

Milieuvriendelijk wonen in de Groene Rand rond Brussel

De groene, centrale ligging van Residentie Madeleine is natuurlijk een overduidelijk pluspunt, maar wist je ook dat dit nieuwbouwproject beschikt over tal van milieuvriendelijke bouwtechnieken, zoals een groendak en een E-peil onder 30? Het wooncomfort wordt eveneens ecologisch uitgebouwd aan de hand van solide kwaliteitsmaterialen die een duurzame meerwaarde garanderen op lange termijn. 

Benieuwd naar Residentie Madeleine? 

Luxueus afgewerkte appartementen met voldoende ruimte en licht, middenin de Groene Rand rond Brussel. Maak meteen een afspraak en ontdek zelf wat Wolvertem te bieden heeft. Bekijk hier alvast hoe je nieuwe thuis er zal uitzien:

 

Wolvertem: de rust van het platteland vlakbij het bruisende van de stad

De Groene Rand rond Brussel is niet voor niets zo’n begeerde plek om te wonen. Wolvertem heeft alles wat je maar wilt, net zoals Residentie Madeleine: genieten van de open ruimte van je appartement, of ontmoet je buren in de gemeenschappelijke binnentuin. Klaar om eropuit te trekken? Openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen zijn vlakbij. Ideaal voor woon-werkverkeer dus!

Persoonlijke klantenbegeleiding

Bij het kopen van een appartement wil je er toch zeker van zijn dat alles overeenkomt met je wensen. Daarom staan we je bij met raad en daad: van ruwbouwfase tot afwerking. Reken erop dat onze (interieur)architecten alles van A tot Z met jou overlopen. 

DCA is een bouwpartner met 50 jaar ervaring: wij gebruiken onze expertise om ervoor te zorgen dat onze klanten zich thuis voelen. Dat doen we door een persoonlijke begeleiding van A tot Z. Van eerste gesprek tot service na verkoop: DCA levert totale ontzorging.

Heb je vragen over de appartementen in Residentie Madeleine? Laat ons iets weten, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

 

Interesse in Residentie Madeleine?

We houden rekening met de verstrengde maatregelen. Kantoorbezoeken blijven mogelijk, enkel op afspraak! We hebben de nodige hygiënische maatregelen genomen zodat we jou in alle veiligheid kunnen ontvangen. Iedereen zal steeds een mondmasker dragen zodat alles coronaproof zal verlopen.

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedmakelaars.

 

CONTACTEER ONS