Woonproject Prinsenhove in Kortenberg: een unieke investering

Prinsenhove in Kortenberg omvat 40 nieuwbouwappartementen en 6 penthouses op een unieke ligging. Elk appartement is energiezuinig en gebouwd met hoogstaande materialen, met een modern en lichtrijk interieur. Dankzij de perfecte ligging in de Groene Gordel en de afwerking is dit een ideale investering. 

Had u graag meer informatie gewenst? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop. 

Ik wil graag meer informatie

Maximaal rendement op appartementen

Investeren in vastgoed is en blijft een uitstekend idee dankzij het hoge rendement. De uitzonderlijke locatie van Woonproject Prinsenhove geeft je bovendien een gegarandeerde meerwaarde bij verkoop. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt ongeveer 5,21%, onder voorbehoud van financiering.

 

De potentiële huurmarkt is bovendien groot: Project Prinsenhove is immers een absolute voltreffer voor jonge gezinnen die alles binnen handbereik wensen maar toch rustig willen wonen. Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. Onze klantenbegeleiding gidst je doorheen het koop- en bouwproces, van tot z. Met dit woonproject kies je voor een instapklare woning die tot in de puntjes is afgewerkt. Zorgeloos investeren dus!

Investeren zonder zorgen

Reken op ons om alle praktische zaken te regelen. Onze klantenbegeleiders staan je elke stap van de weg bij, van bouwproces tot service na verkoop. Wil je het verhuren van je appartement graag uit handen geven? Geen probleem: wij zoeken een huurder en zorgen dat je maandelijks de huur ontvangt.

Wil je graag meer weten? We berekenen vrijblijvend je maandelijkse rendement.

 

 

Bekijk meer investeringen Klantenbegeleiding

Vraag nu jouw rendementsberekening op maat

Neem contact op via onderstaand formulier.

 

CONTACTEER ONS