Uniek wonen in Residentie Verde Heusden-Zolder

Residentie Verde omvat 30 nieuwbouwappartementen, 3 eengezinswoningen en 1 commerciële ruimte. Je woont naast het centrum van Heusden-Zolder, maar toch geniet je ook van een grote gemeenschappelijke tuin met natuurlijke vijver. Het uitgestrekte natuurdomein Bolderberg-Bovy is op wandelafstand. 

Had u graag meer informatie gewenst? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop. 

Ik wil graag meer informatie

Gezellig en duurzaam wonen 

Onze landschapsarchitect zorgde voor een zorgvuldig aangelegde tuin met wadi, een natuurlijke vijver die het hemelwater opvangt. Puur natuurlijk genieten van een groene omgeving, dat is Residentie Verde in Heusden-Zolder. Maar niet alleen de natuurrijke omgeving zorgt voor het nodige woongeluk. In Residentie Verde geniet je ook van een tijdloze, duurzame architectuur dat de huidige energienormen naadloos integreert. De perfecte mix tussen duurzaam en landelijk!

 

De mogelijkheden in Heusden-Zolder 

Je woont dan wel rustig en groen, alle faciliteiten zijn om de hoek:

Toplocatie

Heusden-Zolder heeft alles wat je nodig hebt: winkels, scholen en sportfaciliteiten op wandelafstand.

Groene omgeving

Geniet van rust en en de gezonde boslucht in natuurdomein Bolderberg-Bovy.

Ideale ligging

Met het klaverblad van Lummen op een paar kilometer ben je in no time in de belangrijkste Vlaamse steden. Ideaal voor woon-werkverkeer!

Racecircuit

Zin in wat adrenaline op zaterdag? Het Racecircuit van Zolder is maar 8 kilometer verder.

De ideale kans om te investeren

Investeren in dit nieuwbouwproject wilt zeggen: maximaal rendement en mooie vooruitzichten. De appartementen in Residentie Verde zijn doorzonappartementen. Zowel voor- als achteraan zorgen we voor grote raampartijen die de hele dag natuurlijk licht binnenlaten. Dat is niet alleen goed voor je humeur, maar ook voor je portemonnee. Woningen met een optimale lichtinval drukken namelijk flink de energiekosten. Bovendien heb je altijd een uitzicht op de groene gemeenschappelijke tuin. Ideaal om met een drankje tot rust te komen op het weidse terras. 

 

 

Bekijk het aanbod

Klaar om Residentie Verde te ontdekken?

 

Bekijk alvast hoe je nieuwe thuis er zal uitzien.

 

Interesse in Residentie Verde?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer een makelaar.

 

CONTACTEER ONS