Residentie Verde in Heusden-Zolder: een unieke investering

Residentie Verde in Heusden-Zolder omvat 30 appartementen, 3 woningen en 1 commerciële ruimte op een unieke ligging aan het centrum. Allemaal zijn ze energiezuinig en gebouwd met hoogstaande materialen, en hebben een modern en lichtrijk interieur. Ook dankzij de ligging vlakbij natuur én het klaverblad van Lummen is dit een ideale investering. 

 

Waarom is Residentie Verde zo’n interessante investering?

Maximaal rendement op appartementen en woningen

Investeren zonder kopzorgen, het kan! Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. Onze klantenbegeleiding gidst u doorheen het koop- en bouwproces van a tot z. Met dit woonproject kiest u voor een instapklare woning die tot in de puntjes is afgewerkt.

Investeren in vastgoed is en blijft een uitstekend idee dankzij het hoge rendement. De uitzonderlijke locatie van Woonproject Verde geeft je bovendien een gegarandeerde meerwaarde bij verkoop. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt ongeveer 5,90%, onder voorbehoud van financiering.

De potentiële huurmarkt is bovendien groot: Residentie Verde is is immers een absolute voltreffer voor zowel singles als jonge gezinnen en senioren die alles binnen handbereik wensen maar toch rustig willen wonen. Zorgeloos investeren dus!

 

Investeren zonder zorgen

 

Reken op ons om alle praktische zaken te regelen. Onze experts staan je elke stap van de weg bij, van bouwproces tot service na verkoop. Wil je het verhuren van je appartement graag uit handen geven? Geen probleem: wij zoeken een huurder en zorgen dat je maandelijks de huur ontvangt.

 

Wil je graag meer weten? We berekenen vrijblijvend je maandelijkse rendement.

 

Bekijk meer investeringen Klantenbegeleiding

Vraag nu jouw rendementsberekening op maat

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer een makelaar.