Residentie Chapelle: verrassend veelzijdig

Residentie Chapelle omvat 34 appartementen, 5 penthouses en 1 commerciële ruimte in Aartselaar. De woonunits zijn verdeeld over 4 gebouwen met een eigentijds karakter. In de gemeenschappelijke tuin is het heerlijk vertoeven tussen het groen, inclusief grote bomen die voor schaduwplekjes zorgen. Bovendien woon je hier op wandelafstand van de dorpskern waar je alles vindt voor je dagelijkse behoeften.

Had u graag meer informatie gewenst? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop. 

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw tarief van 6%. Onze vastgoedadviseurs geven hierover graag meer informatie.

Laatste appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikbaar aan speciale voorwaarden, de penthouses zijn uitverkocht.

Ik wil graag meer informatie

 

Groot wooncomfort, kleine voetafdruk

Residentie Chapelle voldoet aan de BEN-norm (E30). De energiezuinige appartementen en penthouses worden duurzaam verwarmd met warmtepompen. Mooi meegenomen: er is overal vloerverwarming voor een aangenaam warmtegevoel. Elk appartement is standaard uitgerust met een Smart Home domotica-systeem om uw leven te vergemakkelijken en bovenal: aangenamer te maken.

Instapklaar afgewerkt

Bij een verhuis komt heel wat kijken. Gelukkig betrek je jouw nieuwe woonst zonder zorgen: je appartement wordt volledig afgewerkt en instapklaar opgeleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Je nieuwe thuis naar je hand zetten!

Prima locatie

Wonen op een boogscheut van de dorpskern is best handig. Winkels, scholen, sportfaciliteiten ... bevinden zich vlakbij. Ook belangrijke verkeersassen zoals de A12 en de E19 liggen op luttele kilometers. Extra troef: in 2023 vangen de werken voor de sneltram tussen Willebroek en Brussel aan.

Groen rondom

De appartementen op de begane grond hebben een privétuin, de andere een ruim en drempelloos terras. Zo profiteer je maximaal van het buitenleven. Zin in nog meer groen? In de buurt zijn er parken en bossen. En ook de ‘blauwe ader’ van de Rupel en recreatiedomein De Schorre zijn dichtbij.

Interieur_Residentie_Chapelle

Appartementen in Aartselaar: de ideale kans om te investeren

Investeren in dit nieuwbouwproject wilt zeggen: maximaal rendement en mooie vooruitzichten. Onze appartementen en penthouses laten binnen en buiten harmonieus samenvloeien. Ruime lichtinval, weidse leefterrassen met een panoramisch uitzicht: heerlijk thuiskomen dus!

 

Bekijk het aanbod

Verhuurpotentieel

Comfortabel wonen voor jong en oud.

Verhuurservice

Reken op ons om de verhuur te regelen, inclusief rentmeesterschap.

Eigentijdse kwaliteit

Modern architectuur met duurzame insteek.

Instapklaar

Tot in de puntjes afgewerkt en energiezuinig.

Ervaren bouwpartner

DCA zorgt al 50 jaar lang voor kwalitatieve woonprojecten waar iedereen zich thuis voelt.

Exterieur_Residentie_Chapelle

Klaar om Residentie Chapelle te ontdekken?

Werp alvast een blik op je nieuwe thuis!

Interesse in Residentie Chapelle?

Neem contact op via onderstaand formulier of contacteer onze vastgoedadviseur.

 

CONTACTEER ONS