Coraco, uw interieurpartner

40 jaar ervaring in unieke woonprojecten

Een interieur op maat voor je nieuwe thuis

De woonprojecten van DCA zijn uniek in alle opzichten. Van gegeerde ligging en hoogwaardige architectuur tot duurzame afwerking. Wil je je nieuwe woonst echt hélemaal naar je hand zetten? Weet dan dat je ook op DCA Woonprojecten kan rekenen voor de interieurvormgeving. 

We slaan daarvoor de handen in elkaar met dochterbedrijf Coraco. Onze interieurpartner is gerenommeerd voor maatwerk en vakmanschap, met maar liefst 40 jaar ervaring in schrijnwerk. Hoewel de wortels van Coraco in de houtbouw liggen, realiseert het al je interieurwensen. Een dressing, vestiairekasten, keukenelementen, een volledig maatwerkinterieur ... het kan allemaal. Van begin tot eind perfect gecoördineerd en uitgevoerd. 

Zo biedt DCA je dus niet enkel totale ontzorging tijdens de bouw, maar tot je je nieuwe woonst betrekt. Omdat de binnenafwerking tegelijk met het bouwproces plaatsvindt, is je appartement instapklaar bij de oplevering. Van ontzorging gesproken. 

En dat in samenwerking met onze klantenbegeleiders/interieurarchitecten die de vertaalslag maken van jouw ontwerp naar een unieke inrichting, afwerking, vormgeving en maatwerk. Kortom, maximale gemoedsrust voor een uiterst persoonlijk interieur en een totaalplaatje dat klopt. 

Meer weten of meteen een afspraak plannen? Neem gerust contact op met ons via de onderstaande knop!

Persoonlijke begeleiding en advies

Jouw noden en wensen staan centraal. Reken op ons om te luisteren, te adviseren en uit te voeren volgens jouw wensen en noden. 

40 jaar expertise

Uitmuntend vervaardigd en gerealiseerd dankzij 40 jaar vakmanschap. En met aandacht voor élke vierkante centimeter van het totaalplaatje.

 

Kwaliteit op maat

Een interieur dat luxe een nieuwe invulling geeft?  En waarin gesofisticeerd maatwerk de standaard is? Zo’n exclusief interieur is wat u mag verwachten van Coraco.

Welke kwaliteit mag u verwachten? Neem zelf een kijkje en ontdek onze totaalprojecten, maatwerkkasten, keukens en duurzame materialen.

Coraco op VTM

In de toonzaal van Coraco in Aarschot kregen we in april een filmploeg van VTM over de vloer. Ze draaiden een reportage voor Lifestyle & Wonen, een programma over de nieuwste trends op vlak van wonen & interieur. Dan zijn ze bij ons natuurlijk aan het juiste adres!

Collega's Luc (DCA Woonprojecten) en Gert (Coraco) deelden graag hun expertise op dit vlak.

 

Coraco realiseert oogverblindende projecten voor residentiële en zakelijke opdrachtgevers.

Ontdek alles over Coraco